притисни ентер »

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви
Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплавената метро станица и населби, но и ослабената брана по обилните дождови, невидени во 60 години, предизвикаа смрт кај најмалку 25 лица и штета од милиони евра во кинеската провинција Хенан. Од саботата навечер до доцна во вторникот навечер во областа на градот Џенгџоу, со 10 милиони жители, измерени се 617,1 милиметри дожд, скоро еднаков на годишниот

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплавената метростаница и населби, но и ослабената брана по обилните дождови, невидени во 60 години, предизвикаа смрт кај најмалку 25 лица и штета од милиони евра во кинеската провинција Хенан. Од саботата навечер до доцна во вторникот навечер во областа на градот Џенгџоу, со 10 милиони жители, измерени се 617,1 милиметри дожд, речиси еднаков на годишниот

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплавената метро станица и населби, но и ослабената брана по обилните дождови, невидени во 60 години, предизвикаа смрт кај најмалку 25 лица и штета од милиони евра во кинеската провинција Хенан. Од саботата навечер до доцна во вторникот навечер во областа на градот Џенгџоу, со 10 милиони жители, измерени се 617,1 милиметри дожд, скоро еднаков на годишниот

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплавената метростаница и населби, но и ослабената брана по обилните дождови, невидени во 60 години, предизвикаа смрт кај најмалку 25 лица и штета од милиони евра во кинеската провинција Хенан. Од саботата навечер до доцна во вторникот навечер во областа на градот Џенгџоу, со 10 милиони жители, измерени се 617,1 милиметри дожд, речиси еднаков на годишниот

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплавената метростаница и населби, но и ослабената брана по обилните дождови, невидени во 60 години, предизвикаа смрт кај најмалку 25 лица и штета од милиони евра во кинеската провинција Хенан. Од саботата навечер до доцна во вторникот навечер во областа на градот Џенгџоу, со 10 милиони жители, измерени се 617,1 милиметри дожд, речиси еднаков на годишниот

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплавената метростаница и населби, но и ослабената брана по обилните дождови, невидени во 60 години, предизвикаа смрт кај најмалку 25 лица и штета од милиони евра во кинеската провинција Хенан. Од саботата навечер до доцна во вторникот навечер во областа на градот Џенгџоу, со 10 милиони жители, измерени се 617,1 милиметри дожд, речиси еднаков на годишниот

Водата носи се пред себе: Поплави во Кина по силниот дожд- расте бројот на жртви

Водата носи се пред себе: Поплави во Кина по силниот дожд- расте бројот на жртви

Поплавената метростаница и населби, но и ослабената брана по обилните дождови, невидени во 60 години, предизвикаа смрт кај најмалку 25 лица и штета од милиони евра во кинеската провинција Хенан. Од саботата навечер до доцна во вторникот навечер во областа на градот Џенгџоу, со 10 милиони жители, измерени се 617,1 милиметри дожд, речиси еднаков на годишниот

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплавената метро станица и населби, но и ослабената брана по обилните дождови, невидени во 60 години, предизвикаа смрт кај најмалку 25 лица и штета од милиони евра во кинеската провинција Хенан. Од саботата навечер до доцна во вторникот навечер во областа на градот Џенгџоу, со 10 милиони жители, измерени се 617,1 милиметри дожд, скоро еднаков на годишниот

Поплави во Кина по обилните дождови, расте бројот на жртви

Поплави во Кина по обилните дождови, расте бројот на жртви

Поплавената метро станица и населби, но и ослабената брана по обилните дождови, невидени во 60 години, предизвикаа смрт кај најмалку 25 лица и штета од милиони евра во кинеската провинција Хенан. Од саботата навечер до доцна во вторникот навечер во областа на градот Џенгџоу, со 10 милиони жители, измерени се 617,1 милиметри дожд, скоро еднаков на годишниот

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплави во Кина по силниот дожд, расте бројот на жртви

Поплавената метро станица и населби, но и ослабената брана по обилните дождови, невидени во 60 години, предизвикаа смрт кај најмалку 25 лица и штета од милиони евра во кинеската провинција Хенан. Од саботата навечер до доцна во вторникот навечер во областа на градот Џенгџоу, со 10 милиони жители, измерени се 617,1 милиметри дожд, скоро еднаков на годишниот