притисни ентер »

Привремен режим на сообраќајот на булеварот „Партизански одреди“

Привремен режим на сообраќајот на булеварот „Партизански одреди“

Поради изведба на градежни работи за реконструкција на коловозот на булеварот „Партизански одреди“, на потегот од булеварот „8.Септември“ до мостот „Обединети нации“, од денес ќе биде воведен привремен режим на сообраќајот. Привремениот сообраќаен режим ќе се воведува во неколку фази. Во првата фаза ќе биде затворена крајната десна сообраќајна лента

Од денес посебен сообраќаен режим на Партизанска

Од денес посебен сообраќаен режим на Партизанска

Поради изведба на градежни работи за реконструкција на коловозот на булеварот „Партизански одреди“, на потегот од булеварот „8.Септември“ до мостот „Обединети нации“, од денеска ќе биде воведен привремен режим на сообраќајот. Привремениот сообраќаен режим ќе се воведува во неколку фази. Во првата фаза ќе биде затворена крајната десна сообраќајна лента

Привремен режим на сообраќајот на Партизанскa

Привремен режим на сообраќајот на Партизанскa

Поради изведба на градежни работи за реконструкција на коловозот на булеварот „Партизански одреди“, на потегот од булеварот „8. Септември“ до мостот „Обединети нации“, од денеска ќе биде воведен привремен режим на сообраќајот. Привремениот сообраќаен режим ќе се воведува во неколку фази. Во првата фаза ќе биде затворена крајната десна сообраќајна лента

Привремен режим на сообраќајот на булеварот „Партизански одреди“

Привремен режим на сообраќајот на булеварот „Партизански одреди“

Поради изведба на градежни работи за реконструкција на коловозот на булеварот „Партизански одреди“, на потегот од булеварот „8.Септември“ до мостот „Обединети нации“, од денеска ќе биде воведен привремен режим на сообраќајот. Привремениот сообраќаен режим ќе се воведува во неколку фази. Во првата фаза ќе биде затворена крајната десна сообраќајна лента

Привремен режим на сообраќајот на булеварот „Партизански одреди"

Привремен режим на сообраќајот на булеварот „Партизански одреди"

Привремениот сообраќаен режим ќе се воведува во неколку фази. Во првата фаза ќе биде затворена крајната десна сообраќајна лента на булеварот „Партизански одреди", на потегот од мостот „Обединети нации" до крстосницата со улицата „Лондонска", во насока на движење кон центарот на градот, но нема да има промена на режимот на движење на автобусите на ЈСП

Избегнувајте ја „Партизанска“ од  булеварот „8.Септември“ до „Обединети нации“

Избегнувајте ја „Партизанска“ од булеварот „8.Септември“ до „Обединети нации“

Поради изведба на градежни работи за реконструкција на коловозот на булеварот „Партизански одреди“, на потегот од булеварот „8.Септември“ до мостот „Обединети нации“, од денеска ќе биде воведен привремен режим на сообраќајот. Привремениот сообраќаен режим ќе се воведува во неколку фази. Во првата фаза ќе биде затворена крајната десна сообраќајна лента

Од денеска привремен режим на сообраќајот на булеварот „Партизански одреди“

Од денеска привремен режим на сообраќајот на булеварот „Партизански одреди“

Град Скопје ги известува граѓаните дека од денеска (13 јуни, четврток), поради изведба на градежни работи за реконструкција на коловозот на булеварот Партизански одреди, на потегот од булеварот 8 Септември до мостот „Обединети нации“, ќе биде воведен привремен режим на сообраќајот. Привремениот сообраќаен режим ќе се воведува во неколку фази – во првата

Привремен режим на сообраќајот на „Партизанска“

Привремен режим на сообраќајот на „Партизанска“

Поради изведба на градежни работи за реконструкција на коловозот на булеварот „Партизански одреди“, на потегот од булеварот „8.Септември“ до мостот „Обединети нации“, од денеска ќе биде воведен привремен режим на сообраќајот. Привремениот сообраќаен режим ќе се воведува во неколку фази. Во првата фаза ќе биде затворена крајната десна сообраќајна лента