притисни ентер »

Јакимовски: Договорот со Грција е разнебитување на државата

Јакимовски: Договорот со Грција е разнебитување на државата

Лидерот на политичката партија ГРОМ, Стевчо Јакимовски при гостувањето во емисијата „Ѕди“ изјави дека членството во НАТО е чисто политичко прашање. Според него, изјавата на Столтенберг прво да се промени името, па потоа ќе имаме влез во НАТО, е само една закана од негова страна. -И со овакви притисоци тие само го иритираат овој народ. Се претера со

Јакимовски: Договорот со Грција е разнебитување на државата

Јакимовски: Договорот со Грција е разнебитување на државата

Јакимовски: Договорот со Грција е разнебитување на државата Во гостувањето во емисијата „Ѕид“, лидерот на политичката партија ГРОМ, Стевчо Јакимовски вели дека членството во НАТО е чисто политичко прашање. Според него, изјавата на Столтенберг прво да се промени името, па потоа ќе имаме влез во НАТО, е само една закана од негова страна. -И со овакви

Јакимовски: Се претера со остапките што ги дадовме, oва е крајно понижувачки

Јакимовски: Се претера со остапките што ги дадовме, oва е крајно понижувачки

Во синоќешното гостување во емисијата „Ѕид“, лидерот на политичката партија ГРОМ, Стевчо Јакимовски истакна дека членството во НАТО е чисто политичко прашање. Според него, изјавата на Столтенберг прво да се промени името, па потоа ќе имаме влез во НАТО, е само една закана од негова страна. – И со овакви притисоци тие само го иритираат овој народ. Се

ЈАКИМОВСКИ:Се претера со остапките што ги дадовме. Да менуваме устав, институции и имиња и историја .Ова ќе биде само една фаза од нашето разнебитување

ЈАКИМОВСКИ:Се претера со остапките што ги дадовме. Да менуваме устав, институции и имиња и историја .Ова ќе биде само една фаза од нашето разнебитување

Во гостувањето во емисијата „Ѕид“, лидерот на политичката партија ГРОМ, Стевчо Јакимовски вели дека членството во НАТО е чисто политичко прашање. Според него, изјавата на Столтенберг прво да се промени името, па потоа ќе имаме влез во НАТО, е само една закана од негова страна. -И со овакви притисоци тие само го иритираат овој народ. Се претера со остапките