притисни ентер »

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари
Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Во првите девет месеци од годината поради нивната професионална дејност убиени се 56 новинари, што е повеќе од целата 2017 година, се наведува во соопштението на невладината организација Репортери без граници. Организацијата посочува дека 2017 беше година со најмал број на убиства на новинари во последните 14 години, но 2018 година не продолжува таквиот

За девет месеци убиени се 56 новинари

За девет месеци убиени се 56 новинари

Во првите девет месеци од годината поради нивната професионална дејност убиени се 56 новинари, што е повеќе од целата 2017 година, се наведува во соопштението на невладината организација Репортери без граници. Организацијата посочува дека 2017 беше година со најмал број на убиства на новинари во последните 14 години, но 2018 година не продолжува таквиот

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Во првите девет месеци од годината поради нивната професионална дејност убиени се 56 новинари, што е повеќе од целата 2017 година, се наведува во соопштението на невладината организација Репортери без граници. Организацијата посочува дека 2017 беше година со најмал број на убиства на новинари во последните 14 години, но во 2018 година не продолжува

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари Во првите девет месеци од годината поради нивната професионална дејност убиени се 56 новинари, што е повеќе од целата 2017 година, се наведува во соопштението на невладината организација Репортери без граници. Организацијата посочува дека 2017 беше година со најмал број на убиства на новинари

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Во првите девет месеци од годината поради нивната професионална дејност убиени се 56 новинари, што е повеќе од целата 2017 година, се наведува во соопштението на невладината организација Репортери без граници. Организацијата посочува дека 2017 беше година со најмал број на убиства на новинари во последните 14 години, но 2018 година не продолжува таквиот

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Во првите девет месеци од годината поради нивната професионална дејност убиени се 56 новинари, што е повеќе од целата 2017 година, се наведува во соопштението на невладината организација Репортери без граници. Организацијата посочува дека 2017 беше година со најмал број на убиства на новинари во последните 14 години, но 2018 година не продолжува таквиот

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Во првите девет месеци од годината поради нивната професионална дејност убиени се 56 новинари, што е повеќе од целата 2017 година, се наведува во соопштението на невладината организација Репортери без граници. Организацијата посочува дека 2017 беше година со најмал број на убиства на новинари во последните 14 години, но 2018 година не продолжува таквиот

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Париз, 11 октомври 2018 (МИА) - Во првите девет месеци од годината поради нивната професионална дејност убиени се 56 новинари, што е повеќе од целата 2017 година, се наведува во соопштението на невладината организација Репортери без граници. Организацијата посочува дека 2017 беше година со најмал број на убиства на новинари во последните 14 години,

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Репортери без граници: За девет месеци убиени се 56 новинари

Во првите девет месеци од годината поради нивната професионална дејност убиени се 56 новинари, што е повеќе од целата 2017 година, се наведува во соопштението на невладината организација Репортери без граници. Организацијата посочува дека 2017 беше година со најмал број на убиства на новинари во последните 14 години, но 2018 година не продолжува таквиот

Репортери без граници: За девет месеци се убиени 56 новинари

Репортери без граници: За девет месеци се убиени 56 новинари

Во првите девет месеци од годината, поради нивната професионална дејност, убиени се 56 новинари, што е повеќе од целата 2017 година, се наведува во соопштението на невладината организација „Репортери без граници“. Организацијата посочува дека 2017 беше година со најмал број на убиства на новинари во последните 14 години, но 2018 година не продолжува