притисни ентер »

Три лица под истрага за трговија со кокаин
Три лица под истрага за трговија со кокаин

Три лица под истрага за трговија со кокаин

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција вчера вечер донесе наредба за спроведување на истражна постапка против три лица осомничени дека сториле кривично дело неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори. -По неколку месечна соработка

Од Швајцарија преку Србија носеле кокаин во Македонија

Од Швајцарија преку Србија носеле кокаин во Македонија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција вчеравечер донесе наредба за спроведување на истражна постапка против три лица осомничени дека сториле кривично дело неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори. – По неколку месечна соработка

Три лица под истрага за трговија со кокаин од Швајцарија

Три лица под истрага за трговија со кокаин од Швајцарија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција вчера вечер донесе наредба за спроведување на истражна постапка против три лица осомничени за нНеовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори. „По неколку месечна соработка со Министерството

ОЈО: Уапсени тројца за „увоз“ на кокаин од Швајцарија во Македонија

ОЈО: Уапсени тројца за „увоз“ на кокаин од Швајцарија во Македонија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција вчера вечер донесе наредба за спроведување на истражна постапка против три лица осомничени дека сториле кривично дело неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори. -По неколку месечна соработка

Три лица под истрага за трговија со кокаин

Три лица под истрага за трговија со кокаин

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција вчера вечер донесе наредба за спроведување на истражна постапка против три лица осомничени дека сториле кривично дело неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори. -По неколку месечна соработка

Три лица под истрага за трговија со кокаин

Три лица под истрага за трговија со кокаин

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција вчера вечер донесе Наредба за спроведување на истражна постапка против три лица осомничени дека сториле кривично дело Неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори. По неколку месечна соработка

Три лица под истрага за трговија со кокаин

Три лица под истрага за трговија со кокаин

Поради несогласувања со неидентификувано лице, осомничениот го оставил автомобилот на бензинска пумпа во близина на Бујановац, а другите двајца осомничени со друго возило дошле по него. Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција вчера вечер донесе наредба за спроведување на истражна постапка

Од Швајцарија преку Србија носеле кокаин во Македонија

Од Швајцарија преку Србија носеле кокаин во Македонија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција вчеравечер донесе наредба за спроведување на истражна постапка против три лица осомничени дека сториле кривично дело неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори. По неколку месечна соработка

Три лица под истрага за трговија со кокаин од Швајцарија

Три лица под истрага за трговија со кокаин од Швајцарија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција вчера вечер донесе наредба за спроведување на истражна постапка против три лица осомничени за нНеовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори. „По неколку месечна соработка со Министерството

ОЈО: Уапсени тројца за „увоз“ на кокаин од Швајцарија во Македонија

ОЈО: Уапсени тројца за „увоз“ на кокаин од Швајцарија во Македонија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција вчера вечер донесе наредба за спроведување на истражна постапка против три лица осомничени дека сториле кривично дело неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори. -По неколку месечна соработка