притисни ентер »

Овој сируп децата го пијат без мака
Овој сируп децата го пијат без мака

Овој сируп децата го пијат без мака

Направете домашен и вкусен сируп за кашлица кој децата ќе го сакаат, а многу помага за да се победи кашлицата и настинката. Ви требаат 1 кесе негро бонбони и 100 милилитри млеко кои се топат заедно на оган. Прво се ставаат бонбоните да се стопат, а кога ќе бидат течни се става млеко и се меша да се соедини, се става во тегла смесата и  се пие неколку

ЕДНОСТАВЕН И ВКУСЕН: Домашен сиpуп за kaшлица кој децата ќе го обожаваат

ЕДНОСТАВЕН И ВКУСЕН: Домашен сиpуп за kaшлица кој децата ќе го обожаваат

Направете домашен и вкусен сиpуп за кашлица кој децата ќе го сакаат, а многу помага за да се побeди кaшлицата и нacтинката. Ви требаат 1 кесе негро бонбони и 100 милилитри млеко кои се топат заедно на oган. Прво се ставаат бонбоните да се стопат, а кога ќе бидат течни се става млеко и се меша да се соедини, се става во тегла смесата и се пие неколку

Домашен сируп за кашлица со негро бомбони – Децата го пијат без мака

Домашен сируп за кашлица со негро бомбони – Децата го пијат без мака

Направете домашен и вкусен сируп за кашлица кој децата ќе го сакаат, а многу помага за да се победи кашлицата и настинката. Ви требаат 1 кесе негро бонбони и 100 милилитри млеко кои се топат заедно на оган. Прво се ставаат бонбоните да се стопат, а кога ќе бидат течни се става млеко и се меша да се соедини, се става во тегла смесата и се пие неколку

Домашен сируп за кашлица со негро бомбони - Децата го пијат без мака

Домашен сируп за кашлица со негро бомбони - Децата го пијат без мака

Направете домашен и вкусен сируп за кашлица кој децата ќе го сакаат, а многу помага за да се победи кашлицата и настинката. Ви требаат 1 кесе негро бонбони и 100 милилитри млеко кои се топат заедно на оган. Прво се ставаат бонбоните да се стопат, а кога ќе бидат течни се става млеко и се меша да се соедини, се става во тегла смесата и  се пие неколку

Лате со ванила и цимет

Лате со ванила и цимет

Овие ладни денови откријте нов вкус на кафето Потребни состојки: 250 милилитри топло кафе 250 милилитри млеко Сируп од ванила по вкус Морско оревче по вкус Цимет по вкус Начин на подготовка: 1. Турете го млекото во тегла, затворете ја и протресете десетина секунди додека млекото не почне да прави пена на врвот. 2. Ставете ја теглата без капак во микробранова