притисни ентер »

Вуди Ален убеден дека синот што го има со познатата актерка не е негов
Вуди Ален убеден дека синот што го има со познатата актерка не е негов

Вуди Ален убеден дека синот што го има со познатата актерка не е негов

Режисерот Вуди Ален (84) призна во новите мемоари дека неговиот син Ронан Фароу (32) може да биде дете на актерката Миа Фароу (75) и починатиот пејач Френк Синатра. Еден ден Миа ми откри дека е бремена. Јас природно заклучив дека детето е мое, но Миа ми спомна дека можеби е и син на Френк Синатра. Сè уште мислам дека е моj, иако никогаш нема да бидам

Вуди Ален убеден дека синот што го има со познатата актерка не е негов

Вуди Ален убеден дека синот што го има со познатата актерка не е негов

Режисерот Вуди Ален (84) призна во новите мемоари дека неговиот син Ронан Фароу (32) може да биде дете на актерката Миа Фароу (75) и починатиот пејач Френк Синатра. Еден ден Миа ми откри дека е бремена. Јас природно заклучив дека детето е мое, но Миа ми спомна дека можеби е и син на Френк Синатра. Сè уште мислам дека е моj, иако никогаш нема да бидам

Вуди Ален убеден дека синот што го има со познатата актерка не е негов

Вуди Ален убеден дека синот што го има со познатата актерка не е негов

Режисерот Вуди Ален (84) призна во новите мемоари дека неговиот син Ронан Фароу (32) може да биде дете на актерката Миа Фароу (75) и починатиот пејач Френк Синатра. Еден ден Миа ми откри дека е бремена. Јас природно заклучив дека детето е мое, но Миа ми спомна дека можеби е и син на Френк Синатра. Сè уште мислам дека е моj, иако никогаш нема да бидам

Вуди Ален убеден дека синот што го има со познатата актерка не е негов

Вуди Ален убеден дека синот што го има со познатата актерка не е негов

Режисерот Вуди Ален (84) призна во новите мемоари дека неговиот син Ронан Фароу (32) може да биде дете на актерката Миа Фароу (75) и починатиот пејач Френк Синатра. Еден ден Миа ми откри дека е бремена. Јас природно заклучив дека детето е мое, но Миа ми спомна дека можеби е и син на Френк Синатра. Сè уште мислам дека е моj, иако никогаш нема да бидам

Вуди Ален убеден дека синот што го има со познатата актерка не е негов

Вуди Ален убеден дека синот што го има со познатата актерка не е негов

Режисерот Вуди Ален (84) призна во новите мемоари дека неговиот син Ронан Фароу (32) може да биде дете на актерката Миа Фароу (75) и починатиот пејач Френк Синатра. Еден ден Миа ми откри дека е бремена. Јас природно заклучив дека детето е мое, но Миа ми спомна дека можеби е и син на Френк Синатра. Сè уште мислам дека е моj, иако никогаш нема да бидам