притисни ентер »

Тимови на Црвениот крст патролираат низ централното градско подрачје
Тимови на Црвениот крст патролираат низ централното градско подрачје

Тимови на Црвениот крст патролираат низ централното градско подрачје

Pо два мобилни тима на Црвениот крст на Град Скопје во периодот од 11:00 до 16:00 часот патролираат низ централното градско подрачје и на поголемите автобуски постојки и притоа даваат совети на граѓани за заштитата од топлотнитиот бран, а доколку е потребно укажуваат и прва помош. Црвениот крст на Град Скопје, со поддршка на Град Скопје подготви акциски

Тимови на Црвениот ќе даваат совети на граѓани за заштитата од топлотнитиот бран

Тимови на Црвениот ќе даваат совети на граѓани за заштитата од топлотнитиот бран

Од денеска по два мобилни тима на Црвениот крст на Град Скопје во периодот од 11:00 до 16:00 часот ќе патролираат низ централното градско подрачје и на поголемите автобуски постојки и притоа ќе даваат совети на граѓани за заштитата од топлотнитиот бран, а доколку е потребно ќе укажат и прва помош. „Црвениот крст на Град Скопје, со поддршка на Град

Тимови на Црвениот крст од патролираат низ централното градско подрачје

Тимови на Црвениот крст од патролираат низ централното градско подрачје

По два мобилни тима на Црвениот крст на Град Скопје во периодот од 11:00 до 16:00 часот ќе патролираат низ централното градско подрачје и на поголемите автобуски постојки и притоа ќе даваат совети на граѓани за заштитата од топлотнитиот бран, а доколку е потребно ќе укажат и прва помош. Црвениот крст на Град Скопје, со поддршка на Град Скопје подготви

Ако ви се слоши од жешкото, побарајте помош од патролата на Црвениот крст

Ако ви се слоши од жешкото, побарајте помош од патролата на Црвениот крст

Од денеска по два мобилни тима на Црвениот крст на Град Скопје во периодот од 11:00 до 16:00 часот ќе патролираат низ централното градско подрачје и на поголемите автобуски постојки и притоа ќе даваат совети на граѓани за заштитата од топлотнитиот бран, а доколку е потребно ќе укажат и прва помош. – Црвениот крст на Град Скопје, со поддршка на Град

Тимови на Црвениот крст ќе патролираат низ Скопје

Тимови на Црвениот крст ќе патролираат низ Скопје

Од денес по два мобилни тима на Црвениот крст на Град Скопје во периодот од 11 до 16 часот ќе патролираат низ централното градско подрачје и на поголемите автобуски постојки и притоа ќе даваат совети на граѓани за заштитата од топлотнитиот бран, а доколку е потребно ќе укажат и прва помош. Црвениот крст на Град Скопје, со поддршка на Град Скопје подготви

Тимови на Црвениот крст од денеска ќе патролираат низ централното градско подрачје

Тимови на Црвениот крст од денеска ќе патролираат низ централното градско подрачје

Од денеска по два мобилни тима на Црвениот крст на Град Скопје во периодот од 11:00 до 16:00 часот ќе патролираат низ централното градско подрачје и на поголемите автобуски постојки и притоа ќе даваат совети на граѓани за заштитата од топлотнитиот бран, а доколку е потребно ќе укажат и прва помош. – Црвениот крст на Град Скопје, со поддршка на Град

Тимови на Црвениот крст од денеска ќе патролираат низ централното градско подрачје

Тимови на Црвениот крст од денеска ќе патролираат низ централното градско подрачје

– Црвениот крст на Град Скопје, со поддршка на Град Скопје подготви акциски план кој опфаќа теренски активности во насока на справување со евентуални топлински бранови. Согласно искуствата од претходните години, мобилни екипи составени од лекар или парамедик ќе патролираат низ Градот Скопје, ќе се дистрибуира вода, флаери со совети, ќе се мери притисок

Тимови на Црвениот крст од денеска ќе патролираат низ централното градско подрачје

Тимови на Црвениот крст од денеска ќе патролираат низ централното градско подрачје

Од денеска по два мобилни тима на Црвениот крст на Град Скопје во периодот од 11:00 до 16:00 часот ќе патролираат низ централното градско подрачје и на поголемите автобуски постојки и притоа ќе даваат совети на граѓани за заштитата од топлотнитиот бран, а доколку е потребно ќе укажат и прва помош. – Црвениот крст на Град Скопје, со поддршка на Град

Тимови на Црвениот крст од денеска ќе патролираат низ централното градско подрачје

Тимови на Црвениот крст од денеска ќе патролираат низ централното градско подрачје

Од денеска по два мобилни тима на Црвениот крст на Град Скопје во периодот од 11:00 до 16:00 часот ќе патролираат низ централното градско подрачје и на поголемите автобуски постојки и притоа ќе даваат совети на граѓани за заштитата од топлотнитиот бран, а доколку е потребно ќе укажат и прва помош. – Црвениот крст на Град Скопје, со поддршка на Град

Тимови на Црвениот крст од денеска ќе патролираат низ централното градско подрачје

Тимови на Црвениот крст од денеска ќе патролираат низ централното градско подрачје

Од денеска по два мобилни тима на Црвениот крст на Град Скопје во периодот од 11:00 до 16:00 часот ќе патролираат низ централното градско подрачје и на поголемите автобуски постојки и притоа ќе даваат совети на граѓани за заштитата од топлотнитиот бран, а доколку е потребно ќе укажат и прва помош. – Црвениот крст на Град Скопје, со поддршка на Град