притисни ентер »

Националниот Блок „Не отворам врата“ ги прифати определбите на ВМРО-ДПМНЕ
Националниот Блок „Не отворам врата“ ги прифати определбите на ВМРО-ДПМНЕ

Националниот Блок „Не отворам врата“ ги прифати определбите на ВМРО-ДПМНЕ

„Националниот Блок „Не отворам врата“ во кој членуваат 20 организации – партијата Единствена Македонија и 19 граѓански здруженија, на синоќешната седница во полн состав ја разгледа информацијата за разговорите на вчерашаната средба на трочлена делегацијата на Националниот Блок „Не отворам врата“ со претседателот и генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ,

Бачев: Радувај се Македонијо – опозицијата се сплотува, заедно на иста страна со ВМРО-ДПМНЕ за пописот

Бачев: Радувај се Македонијо – опозицијата се сплотува, заедно на иста страна со ВМРО-ДПМНЕ за пописот

На прес конференцијата, во име на Националниот Блок „Не отворам врата“ Јанко Бачев рече: -„Националниот Блок „Не отворам врата“ во кој членуваат 20 организации – партијата Единствена Македонија и 19 граѓански здруженија, на синоќешната седница во полн состав ја разгледа информацијата за разговорите на вчерашаната средба на трочлена делегацијата на

Националниот Блок „Не отворам врата“ ги прифати определбите на ВМРО-ДПМНЕ

Националниот Блок „Не отворам врата“ ги прифати определбите на ВМРО-ДПМНЕ

Националниот Блок „Не отворам врата“ ги прифати определбите на ВМРО-ДПМНЕ -„Националниот Блок „Не отворам врата“ во кој членуваат 20 организации – партијата Единствена Македонија и 19 граѓански здруженија, на синоќешната седница во полн состав ја разгледа информацијата за разговорите на вчерашаната средба на трочлена делегацијата на Националниот Блок

Мицкоски оствари средба со претставниците на иницијативата „Не отворам врата“

Мицкоски оствари средба со претставниците на иницијативата „Не отворам врата“

Денес остварив средба со претставници од иницијативата „Не отворам врата“ со кои разговаравме за актуелната политичка состојба во државата, но и ги запознав со деталите од постигнатиот договор за одложување на пописот. Заеднички се согласивме дека е добро што е одложен пописот поради лошата епидемиолошка слика и разгорената ковид пандемија која секој

Претставници од иницијативата „Не отворам врата“ на разговор со Мицкоски

Претставници од иницијативата „Не отворам врата“ на разговор со Мицкоски

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, еден ден по одложувањето на пописот со законските измени во Собранието примипретставници на оние што се залагаат за бојкот. Христијан Мицкоски тоа го објави на Фејсбук. „Денес остварив средба со претставници од иницијативата ‘Не отворам врата’ со кои разговаравме за актуелната политичка состојба во државата, но и ги запознав

Националната иницијатива „Не отворам врата“: Многу сме задоволни од средбата со Мицкоски за пописот

Националната иницијатива „Не отворам врата“: Многу сме задоволни од средбата со Мицкоски за пописот

Делегација на Националниот Блок „Не отворам врата“, во состав Ацо Николовски генерален секретар на Единствена Македонија, Исмаил Бојда претседател на Сојузот на Македонците со исламска вероисповед и Вангел Божиновски претседател на Здружението Македонска преродба, денес оствари средба со претседателот и генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан

Мицкоски: Со претставниците на иницијативата „Не отворам врата“ се согласивме дека е добро што е одложен пописот

Мицкоски: Со претставниците на иницијативата „Не отворам врата“ се согласивме дека е добро што е одложен пописот

На средба со претставници од иницијативата „Не отворам врата“, денека ги запознав со деталите од постигнатиот договор за одложување на пописот, соопшти на социјалните мрежи лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. „Заеднички се согласивме дека е добро што е одложен пописот поради лошата епидемиолошка слика и разгорената ковид-пандемија која секој

Мицкоски оствари средба со претставниците на иницијативата „Не отворам врата“

Мицкоски оствари средба со претставниците на иницијативата „Не отворам врата“

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски соопшти дека се сретнал со претставници од иницијативата „Не отворам врата“ со кои разговарал за актуелната политичка состојба во државата, но исто така ги запознал со деталите од постигнатиот договор за одложување на пописот. Заеднички се согласивме дека е добро што е одложен пописот поради лошата епидемиолошка