притисни ентер »

Како да заштедите пари кога купувате козметика што редовно ја користите?
Како да заштедите пари кога купувате козметика што редовно ја користите?

Како да заштедите пари кога купувате козметика што редовно ја користите?

Козметиката што редовно ја користите релативно брзо се троши. Ова значи дека со секојдневна употреба на течна пудра ќе треба да ја обновите на секои два до три месеци, маскарата и кармините можеби ќе потраат уште пократко, а кремите за лице се чини дека ги купувате секој месец или два. Како да заштедите пари на козметика што е во „функција“ секој ден