притисни ентер »

Пијан маж се обидел да силува жена од село Негорци
Пијан маж се обидел да силува жена од село Негорци

Пијан маж се обидел да силува жена од село Негорци

Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе истражна постапка против жител на селото Мелница, општина Чашка осомничен дека на 12 јануари годинава со употреба на сила се обидел да присили на обљуба жена од селото Негорци. Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе истражна постапка против жител на селото Мелница, општина Чашка осомничен дека

Претходно осудуван насилник од Чашка пијан се обидел да силува жена од Негорци

Претходно осудуван насилник од Чашка пијан се обидел да силува жена од Негорци

Гевгелиското основното јавно обвинителство поведе истрага против жител на селото Мелница во општина Чашка, кој пијан се обидел да силува жена од Негорци. Настанот се случил на 12 јануари откако осомничениот се опил со 1,66 промили алкохол во крвта и отишол во домот на жената кажувајќи и дека сака да ја земе за жена нејзината ќерка. Жената го одбила,

ОЈО отвори истрага против жител на Чашка осомничен за обид за силување во Негорци

ОЈО отвори истрага против жител на Чашка осомничен за обид за силување во Негорци

Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе истражна постапка против жител на селото Мелница, општина Чашка осомничен дека на 12 јануари годинава со употреба на сила се обидел да присили на обљуба жена од селото Негорци. Осомничениот, информираат од ОЈО, се обидел да стори кривично дело „силување“ од член 186 став 1 во врска со член 19 од Кривичниот

Пијан маж се обидел да силува жена од село Негорци

Пијан маж се обидел да силува жена од село Негорци

Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе истражна постапка против жител на селото Мелница, општина Чашка осомничен дека на 12 јануари годинава со употреба на сила се обидел да присили на обљуба жена од селото Негорци. Осомничениот, информираат од ОЈО, се обидел да стори кривично дело „силување” од член 186 став 1 во врска со член 19 од Кривичниот

Претходно осудуван насилник од Чашка пијан се обидел да силува жена од Негорци

Претходно осудуван насилник од Чашка пијан се обидел да силува жена од Негорци

Гевгелиското основното јавно обвинителство поведе истрага против жител на селото Мелница во општина Чашка, кој пијан се обидел да силува жена од Негорци. Настанот се случил на 12 јануари откако осомничениот се опил со 1,66 промили алкохол во крвта и отишол во домот на жената кажувајќи и дека сака да ја земе за жена нејзината ќерка. Жената го одбила,

Педофил барал  ЖЕНА ДА МУ ЈА ДАДЕ ЌЕРКА И - Кога го одбила се обидел да изврши обљуба

Педофил барал ЖЕНА ДА МУ ЈА ДАДЕ ЌЕРКА И - Кога го одбила се обидел да изврши обљуба

Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе истражна постапка против жител на селото Мелница, општина Чашка осомничен дека на 12 јануари годинава со употреба на сила се обидел да присили на обљуба жена од селото Негорци. Осомничениот, информираат од ОЈО, се обидел да стори кривично дело „силување“ од член 186 став 1 во врска со член 19 од Кривичниот

Притвор за жител на Чашка осомничен за обид за силување во Негорци

Притвор за жител на Чашка осомничен за обид за силување во Негорци

Скопје, 14 јануари 2020 (МИА) – Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе истражна постапка против жител на селото Мелница, општина Чашка осомничен дека на 12 јануари годинава со употреба на сила се обидел да присили на обљуба жена од селото Негорци. Осомничениот, информираат од ОЈО, се обидел да стори кривично дело „силување“ од член 186 став

Претходно осудуван насилник од Чашка пијан се обидел да силува жена од Негорци

Претходно осудуван насилник од Чашка пијан се обидел да силува жена од Негорци

Гевгелиското основното јавно обвинителство поведе истрага против жител на селото Мелница во општина Чашка, кој пијан се обидел да силува жена од Негорци. Настанот се случил на 12 јануари откако осомничениот се опил со 1,66 промили алкохол во крвта и отишол во домот на жената кажувајќи и дека сака да ја земе за жена нејзината ќерка. Жената го одбила,

ОЈО отвори истрага против жител на Чашка осомничен за обид за силување во Негорци

ОЈО отвори истрага против жител на Чашка осомничен за обид за силување во Негорци

Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе истражна постапка против жител на селото Мелница, општина Чашка осомничен дека на 12 јануари годинава со употреба на сила се обидел да присили на обљуба жена од селото Негорци. Осомничениот, информираат од ОЈО, се обидел да стори кривично дело „силување“ од член 186 став 1 во врска со член 19 од Кривичниот

Жител на Чашка осомничен за обид за силување во Негорци

Жител на Чашка осомничен за обид за силување во Негорци

Сппоред Јавно обвинителство на Република  Македонија,осомничениот жител на селото Мелница, општина Чашка, на 12 јануари со употреба на сила се обидел да присили на обљуба една жена од селото Негорци. Откако самиот се довел во состојба на пијанство со 1,66 грам промили алкохол во крвта, тој отишол во домот на оштетената и започнал разговор со неа дека