притисни ентер »

Перо се шета по улица и гледа еден просјак. Му дава 100 денари…
Перо се шета по улица и гледа еден просјак. Му дава 100 денари…

Перо се шета по улица и гледа еден просјак. Му дава 100 денари…

Перо се шета по улица и гледа еден просјак. Му дава 100 денари и му вели: – Еве ти за цигари. – Јас не пушам – одговара просјакот. Перо вади 500 денари: – Земи и купи си шише ракија: – Јас не пијам. Перо вади 1000 денари: – Земи и најди проститутка. – Јас не одам со жени. – Еве ти уште 1000 денари и мојата адреса. Оди и ѕвони. Ќе излезе жена ми. Сакам