притисни ентер »

Дете се пoвpeдило на игралиште во кругот на училиштето „Димо Хаџи Димов“
Дете се пoвpeдило на игралиште во кругот на училиштето „Димо Хаџи Димов“

Дете се пoвpeдило на игралиште во кругот на училиштето „Димо Хаџи Димов“

Дете од 7б одделение во ОУ „Димо Хаџи Димов“ денес, играјќи си на игралиштето во кругот на училиштето се здобил со тешка телесна повреда, и во моментот е на КАРИЛ во коматозна состојба, пренесе Инфомакс . До повредата дошло откако на игралиштето кое е наменето за деца со хендикеп детето влегло и почнал да се лула на лулашка која е наменета за деца

Дете пaднaлo во кoмa откако се пoвpeдило на игралиште во кругот на училиштето „Димо Хаџи Димов“

Дете пaднaлo во кoмa откако се пoвpeдило на игралиште во кругот на училиштето „Димо Хаџи Димов“

Дете од 7б одделение во ОУ „Димо Хаџи Димов“ денес, играјќи си на игралиштето во кругот на училиштето се здобил со тешка телесна повреда, и во моментот е на КАРИЛ во коматозна состојба, пренесе Инфомакс . До повредата дошло откако на игралиштето кое е наменето за деца со хендикеп детето влегло и почнал да се лула на лулашка која е наменета за деца

Трагедија во Скопје: Дете паднало во кома откако се повредило на игралиште

Трагедија во Скопје: Дете паднало во кома откако се повредило на игралиште

Едно дете се наоѓа во кома на КАРИЛ, откако денес во кругот на основното училиште Димо Хаџи Димов во скопската населба Влае се повредило играјќи си на таканареченото игралиште за инклузивност, дознава Инфомакс . Малиот Ангел, од ОУ „Димо Хаџи Димов“ денес, играјќи си на игралиштето во кругот на училиштето се здобил со тешка телесна повреда, и во моментот

TPAГEДИJA ВО ВЛАЕ: Дете пaднaлo во кoмa откако се пoвpeдило на игралиште во кругот на училиштето „Димо Хаџи Димов“

TPAГEДИJA ВО ВЛАЕ: Дете пaднaлo во кoмa откако се пoвpeдило на игралиште во кругот на училиштето „Димо Хаџи Димов“

Едно дете се наоѓа во кома на КАРИЛ, откако денес во кругот на основното училиште Димо Хаџи Димов во скопската населба Влае се повредило играјќи си на таканареченото игралиште за инклузивност Малиот Ангел, од 7б одделение во ОУ „Димо Хаџи Димов“ денес, играјќи си на игралиштето во кругот на училиштето се здобил со тешка телесна повреда, и во моментот