притисни ентер »

Магија во Гостивар: Серија од 24:0 за прво место!
Магија во Гостивар: Серија од 24:0 за прво место!

Магија во Гостивар: Серија од 24:0 за прво место!

Кожув ги имаше сите услови да слави убедлива победа на најтешкиот терен во Македонија, убедливо водство, течна игра и противник во нокдаун. И место мирно да го приведе натпреварот кон крај, му дозволи на Гостивар да излезе од понорот и да слави со 81:71 за прво место на табелата иако заедно со уште три екипи. Одлучија осумте минути од преминот од третата