притисни ентер »

Топ 20 Instagram дестинации
Топ 20 Instagram дестинации

Топ 20 Instagram дестинации

Ако сакате да патувате и да се сликате, ова се градовите за вас! Објавена е топ листата на туристички дестинации, од каде што корисниците на социјалните мрежи ги поставуваат најмногу своите слики. Листата беше составена од порталот “Hoppa” врз основа на фотографии на корисници обележани со хаштагови за патувањата и имињата на градовите. Првиот пат

Најпопуларните 10 градови според Инстаграм

Најпопуларните 10 градови според Инстаграм

Инстаграм е многу вијателна социјална мрежа, па од неа можеме да извлечеме многу информации кои не интересираат. Една од тие информации е која дестинација е најпосетена во светот… Оваа година, најмногу фотографии на Инстаграм се постирани од градот Лондон, потоа на второ место следува Париз, а на третото место е Њујорк. Оваа листа е направена според