притисни ентер »

Доли Партон се облече во костимот на Плејбој зајачица со кој позираше пред 43 години
Доли Партон се облече во костимот на Плејбој зајачица со кој позираше пред 43 години

Доли Партон се облече во костимот на Плејбој зајачица со кој позираше пред 43 години

По 43 години, американската кантри-пејачка Доли Партон, повторно блесна како „Плејбој зајачица“, за нејзиниот сопруг. Пејачката го облече истот костим како во 1978 година, кога позираше за познатото списание. „Се сеќавате ли кога пред некое време реков дека ќе позирам за списанието „Плејбој“ кога ќе имам 75 ​​години? Е па, јас имам 75 години ама списанието

Доли Партон како Плејбој зајачица на 75 години

Доли Партон како Плејбој зајачица на 75 години

Познатата кантри пејачка Доли Партон облече костум на Плејбој зајачица за да го изненади сопругот Карл Томас Дин за роденден. Таа се присети на позирањето за насловната страница на списанието Плејбој во 1978 година. „Дали се сеќавате дека некаде претходно кажав дека ќе се позирам за насловната страница на Плејбој на 75 години? Па, јас имам 75 години,

Доли Партон се облече во костимот на Плејбој зајачица со кој позираше пред 43 години

Доли Партон се облече во костимот на Плејбој зајачица со кој позираше пред 43 години

По 43 години, американската кантри-пејачка Доли Партон, повторно блесна како „Плејбој зајачица“, за нејзиниот сопруг. Пејачката го облече истот костим како во 1978 година, кога позираше за познатото списание. „Се сеќавате ли кога пред некое време реков дека ќе позирам за списанието „Плејбој“ кога ќе имам 75 ​​години? Е па, јас имам 75 години ама списанието

Доли Партон се облече во костимот на Плејбој зајачица со кој позираше пред 43 години

Доли Партон се облече во костимот на Плејбој зајачица со кој позираше пред 43 години

По 43 години, американската кантри-пејачка Доли Партон, повторно блесна како „Плејбој зајачица“, за нејзиниот сопруг. Пејачката го облече истот костим како во 1978 година, кога позираше за познатото списание. „Се сеќавате ли кога пред некое време реков дека ќе позирам за списанието „Плејбој“ кога ќе имам 75 ​​години? Е па, јас имам 75 години ама …

Се облекла како Плејбој зајачица за роденденот на нејзиниот сопруг: Доли Партон гордо "гази" во 8-та деценија од животот

Се облекла како Плејбој зајачица за роденденот на нејзиниот сопруг: Доли Партон гордо "гази" во 8-та деценија од животот

Славната пејачка, Доли Партон го облече костимот на Плејбој зајачица со цел да го изненади својот сопруг, Карл Томас Дин за роденденот и се потсетила на 1978 година кога всушност позирала за овој магазин. "Се сеќавате дека пред некое време реков дека ќе позирам на насловната на "Плејбој" на 75 години? Па, имам 75 , а тие веќе немаат магазин" , рекла

По 43 години, Доли Партон повторно „зајачица“

По 43 години, Доли Партон повторно „зајачица“

Американската кантри-пејачка Доли Партон, по 43 години, повторно го облече „Плејбој“ костимот на тн. „зајачица“. Имаше и посебен повод за тоа. Доли сакаше роденденот на нејзиниот сопруг да го направи посебен, па облече ист костим како во 1978 година, кога позираше за познатото „машко списание“. – Се сеќавате кога пред некое време реков дека ќе позирам

ВИДЕО+ФОТО | Доли Партон и без „Плејбој“ повторно стана „зајачица“

ВИДЕО+ФОТО | Доли Партон и без „Плејбој“ повторно стана „зајачица“

ВИДЕО+ФОТО | Доли Партон и без „Плејбој“ повторно стана „зајачица“ М. Г. Пред 3 минути ФОТО: Инстаграм Легендата на кантри музиката,  Доли Партон (75) го изненадила сопругот Карл Томас Дин со кого е во брак повеќе од пет децении со посебен подарок. Таа ја пресоздаде насловната страница на списанието „Плејбој“ од 1978 година. Облечена во зајачки  уши,

По 43 години, Доли Партон повторно „зајачица“

По 43 години, Доли Партон повторно „зајачица“

САД – Американската кантри-пејачка Доли Партон, по 43 години, повторно го облече „Плејбој“ костимот на тн. „зајачица“. Имаше и посебен повод за тоа. Доли сакаше роденденот на нејзиниот сопруг да го направи посебен, па облече ист костим како во 1978 година, кога позираше за познатото „машко списание“. – Се сеќавате кога пред некое време реков дека ќе

Популарната пејачка во 75-та година позира во костим на плејбој-зајачица

Популарната пејачка во 75-та година позира во костим на плејбој-зајачица

Доли Партон (75) го изненадила сопругот Карл Томас Дин, со кого е во брак повеќе од пет децении, со посебен подарок. Таа ја реконструира насловната страница на списанието „Плејбој“ од 1978 година. Облечена во зајачки  уши, црн корсет со соодветни ракавици и розова панделка, Доли сподели видео на нејзиниот инстаграм-профил. Веројатно се прашувате зошто