притисни ентер »

Подофицер и војник во АРМ заразени со коронавирус
Подофицер и војник во АРМ заразени со коронавирус

Подофицер и војник во АРМ заразени со коронавирус

Потврдени два случаја на припадници на Армијата позитивни на коронавирус. Имено, станува збор за подофицер и војник во АРМ кои извршуваат работни задачи во гарнизонот во Скопје. Едниот од нив извршувал работни задачи во воениот ресторан во касарната ‘’Илинден’’како помошен персонал, информираат од Генералштабот. -‘’Веднаш по сознанието за случајот

Војник од ресторанот во касарната Илинден и подофицер позитивни на Ковид 19

Војник од ресторанот во касарната Илинден и подофицер позитивни на Ковид 19

Генералштабот на АРМ информира дека во текот на денешниот ден потврдени се два случаи на припaдници на Армијата кај кои на тестот за Ковид 19 се покажани позитивни параметри. И двата припадници ( подофицер и војник) извршуваат работни задачи во гарнизонот Скопје, од кои едниот припадник извршувал работни задачи во воениот ресторан во касарната Илинден

Подофицер и војник во АРМ заразени со коронавирус

Подофицер и војник во АРМ заразени со коронавирус

Денеска потврдени се два случаи на припaдници на Армијата позитивни на коронавирус. Станува збор за подофицер и војник во АРМ кои извршуваат работни задачи во гарнизонот Скопје. Едниот од нив извршувал работни задачи во воениот ресторан во касарната Илинден како помошен персонал, индормираат од Генералштабот. „Веднаш по сознанието за случајот на војничкиот

Подофицер и војник во Армијата заразени со корона вирусот

Подофицер и војник во Армијата заразени со корона вирусот

Подофицер и војник во македонската Армијата се позитивни на коронавирусот Ковид-19, соопшти денеска Генералштабот на Армијата. Двајцата извршувале работни задачи во гарнизонот Скопје, од кои едниот припадник извршувал работни задачи во воениот ресторан во касарната Илинден како помошен персонал. -Веднаш по сознанието за случајот на војничкиот ресторан

Подофицер и војник во АРМ заразени со коронавирус

Подофицер и војник во АРМ заразени со коронавирус

Денеска потврдени се два случаи на припaдници на Армијата позитивни на коронавирус. Станува збор за подофицер и војник во АРМ кои извршуваат работни задачи во гарнизонот Скопје. Едниот од нив извршувал работни задачи во воениот ресторан во касарната Илинден како помошен персонал, индормираат од Генералштабот. – Веднаш по сознанието за случајот на војничкиот

Двајца припадници на Армијата заразени со коронавирусот

Двајца припадници на Армијата заразени со коронавирусот

Подофицер и војник во Армијата на Република Северна Македонија се позитивни на коронавирусот Ковид-19, соопшти денеска Генералштабот на Армијата. Двајцата извршувале работни задачи во гарнизонот Скопје, од кои едниот припадник извршувал работни задачи во воениот ресторан во касарната Илинден како помошен персонал. Подофицер и војник во Армијата на

Подофицер и војник во АРМ заразени со коронавирус

Подофицер и војник во АРМ заразени со коронавирус

Денеска потврдени се два случаи на припaдници на Армијата позитивни на коронавирус. Станува збор за подофицер и војник во АРМ кои извршуваат работни задачи во гарнизонот Скопје. Едниот од нив извршувал работни задачи во воениот ресторан во касарната Илинден како помошен персонал, информираат од Генералштабот. „Веднаш по сознанието за случајот на војничкиот

КОРОНАВИРУС ВО АРМ: Подофицер и војник заразени со вирусот - ЕВЕ ГИ ДЕТАЛИТЕ!

КОРОНАВИРУС ВО АРМ: Подофицер и војник заразени со вирусот - ЕВЕ ГИ ДЕТАЛИТЕ!

Ве информирамe дека во текот на денешниот ден потврдени се два случаи на припaдници на Армијата кај кои на тестот за „Covid19“ се покажани позитивни параметри. И двата припадници ( подофицер и војник) извршуваат работни задачи во гарнизонот Скопје, од кои едниот припадник извршувал работни задачи во воениот ресторан во касарната Илинден како помошен

Подофицер и војник во АРМ заразени со коронавирус

Подофицер и војник во АРМ заразени со коронавирус

Денеска потврдени се два случаи на припaдници на Армијата позитивни на коронавирус. Станува збор за подофицер и војник во АРМ кои извршуваат работни задачи во гарнизонот Скопје. Едниот од нив извршувал работни задачи во воениот ресторан во касарната Илинден како помошен персонал, информираат од Генералштабот. „Веднаш по сознанието за случајот на војничкиот

Двајца припадници на АРМ позитивни на коронавирус

Двајца припадници на АРМ позитивни на коронавирус

Во текот на денешниот ден потврдени се два случаи на припaдници на Армијата кај кои на тестот за „Covid19“ се покажани позитивни параметри. И двајцата припадници (подофицер и војник) извршуваат работни задачи во гарнизонот Скопје, од кои едниот припадник извршувал работни задачи во воениот ресторан во касарната Илинден како помошен персонал. Веднаш