притисни ентер »

Тресење тепих
Тресење тепих

Тресење тепих

‒ Мамо, зошто му викаш на тато? ‒ Да го истресе тепихот! ‒ Па рече дека ќе го направи тоа. ‒ Да, ама кога ќе се изнервира, појако удира!