притисни ентер »

Кина: Омикрон може да ја отежни организацијата на Зимските олимписки игри
Кина: Омикрон може да ја отежни организацијата на Зимските олимписки игри

Кина: Омикрон може да ја отежни организацијата на Зимските олимписки игри

Кина денеска призна дека Омикрон, новата варијанта на коронавирусот, може да донесе дополнителни тешкотии во организирањето на Зимските олимписки игри во Пекинг, но ја повтори својата верба во успехот на Игрите. – Тоа сигурно ќе донесе некои предизвици во борбата против пандемијата. Но, Кина има искуство во оваа област и јас сум апсолутно сигурен дека

Кина: Новата варијанта на коронавирусот може да ја отежни организацијата на ЗОИ

Кина: Новата варијанта на коронавирусот може да ја отежни организацијата на ЗОИ

Кина денеска призна дека Омикрон, новата варијанта на коронавирусот, може да донесе дополнителни тешкотии во организирањето на Зимските олимписки игри во Пекинг, но ја повтори својата верба во успехот на Игрите. – Тоа сигурно ќе донесе некои предизвици во борбата против пандемијата. Но, Кина има искуство во оваа област и јас сум апсолутно сигурен дека

Кина стравува од сојот омикрон: Може да се отежни организацијата на ЗОИ

Кина стравува од сојот омикрон: Може да се отежни организацијата на ЗОИ

Кина денеска призна дека омикрон, новиот сој на коронавирусот, може да донесе дополнителни потешкотии во организацијата на Зимските олимписки игри во Пекинг, но ја повтори својата верба во успехот на натпреварувањето. „Тоа сигурно ќе донесе некои предизвици во борбата против пандемијата. Но, Кина има искуство во оваа област и целосно сум сигурен дека

Кина: Новата варијанта на коронавирусот може да ја отежни организацијата на ЗОИ

Кина: Новата варијанта на коронавирусот може да ја отежни организацијата на ЗОИ

Кина денеска призна дека Омикрон, новата варијанта на коронавирусот, може да донесе дополнителни тешкотии во организирањето на Зимските олимписки игри во Пекинг, но ја повтори својата верба во успехот на Игрите. – Тоа сигурно ќе донесе некои предизвици во борбата против пандемијата. Но, Кина има искуство во оваа област и јас сум апсолутно сигурен дека

Кина стравува од сојот омикрон: Може да се отежни организацијата на ЗОИ

Кина стравува од сојот омикрон: Може да се отежни организацијата на ЗОИ

Кина денеска призна дека омикрон, новиот сој на коронавирусот, може да донесе дополнителни потешкотии во организацијата на Зимските олимписки игри во Пекинг, но ја повтори својата верба во успехот на натпреварувањето. „Тоа сигурно ќе донесе некои предизвици во борбата против пандемијата. Но, Кина има искуство во оваа област и целосно сум сигурен дека

Кина: Новата варијанта на коронавирусот може да ја отежни организацијата на ЗОИ

Кина: Новата варијанта на коронавирусот може да ја отежни организацијата на ЗОИ

Кина денеска призна дека Омикрон, новата варијанта на коронавирусот, може да донесе дополнителни тешкотии во организирањето на Зимските олимписки игри во Пекинг, но ја повтори својата верба во успехот на Игрите. – Тоа сигурно ќе донесе некои предизвици во борбата против пандемијата. Но, Кина има искуство во оваа област и јас сум апсолутно сигурен дека

Кина: Новата варијанта на коронавирусот може да ја отежни организацијата на ЗОИ

Кина: Новата варијанта на коронавирусот може да ја отежни организацијата на ЗОИ

Кина денеска призна дека Омикрон, новата варијанта на коронавирусот, може да донесе дополнителни тешкотии во организирањето на Зимските олимписки игри во Пекинг, но ја повтори својата верба во успехот на Игрите. – Тоа сигурно ќе донесе некои предизвици во борбата против пандемијата. Но, Кина има искуство во оваа област и јас сум апсолутно сигурен дека

Кина: Новата варијанта на коронавирусот може да ја отежни организацијата на ЗОИ

Кина: Новата варијанта на коронавирусот може да ја отежни организацијата на ЗОИ

Кина: Новата варијанта на коронавирусот може да ја отежни организацијата на ЗОИ Кина денеска призна дека Омикрон, новата варијанта на коронавирусот, може да донесе дополнителни тешкотии во организирањето на Зимските олимписки игри во Пекинг, но ја повтори својата верба во успехот на Игрите. – Тоа сигурно ќе донесе некои предизвици во борбата против

Кина очекува успешни зимски Игри и покрај стравот од омикрон

Кина очекува успешни зимски Игри и покрај стравот од омикрон

Кина денеска призна дека новиот сој на коронавирус наречен омикрон е синоним за дополнителни проблеми при организацијата на зимската Олимпијада, која ќе се одржи во Пекинг од 4 до 20 февруари, но истакна оти верува дека Игрите, сепак, ќе бидат успешни. – Тоа со сигурност ќе донесе нови предизвици, што се однесува до борбата против пандемијата. Меѓутоа,