притисни ентер »

„Имам 59 години и сè уште не сум влегла во менопауза“: Редовниот секс може да ви помогне да ја одложите менопаузата!
„Имам 59 години и сè уште не сум влегла во менопауза“: Редовниот секс може да ви помогне да ја одложите менопаузата!

„Имам 59 години и сè уште не сум влегла во менопауза“: Редовниот секс може да ви помогне да ја одложите менопаузата!

Редовниот секс може да помогне во одложувањето на менопаузата, која обично настапува кај жените помеѓу 45 и 55 години. Во просек, таа започнува околу 51-та година од животот. Вики Роудс (59) тврди дека сè уште не влегла во менопауза, сето тоа благодарение на нејзината љубовна ситуација. На 49 години го запознала Џек (39) со кого започнала врска. Сега