притисни ентер »

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден
Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Оваа уредба, како што информира директорот на Делегацијата на германското стопанство Патрик Мартенс, ќе ја заштити позицијата што ја имаат производителите од Македонија во однос на глобалните синџири на снабдување. -Во четвртокот имав средба со министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска. Разговаравме за новиот Предлог-закон со кој недела

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори во земјава поднеле барање, во Предлог-законот со кој недела би била прогласена за неработен ден да се внесе уредба за прецизно регулирање на ваквото решение. Оваа уредба, како што информира директорот на Делегацијата на германското стопанство Патрик Мартенс, ќе ја заштити позицијата што ја имаат производителите од Северна Македонија

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Оваа уредба, како што информира директорот на Делегацијата на германското стопанство Патрик Мартенс, ќе ја заштити позицијата што ја имаат производителите од Македонија во однос на глобалните синџири на снабдување. -Во четвртокот имав средба со министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска. Разговаравме за новиот Предлог-закон со кој недела

Германските инвеститори бараат да се прецизира предлогот за недела неработен ден

Германските инвеститори бараат да се прецизира предлогот за недела неработен ден

Германските инвеститори во земјава бараат во Предлог-законот со кој недела би била прогласена за неработен ден да се внесе уредба за прецизно регулирање на ваквото решение. Според директорот на Делегацијата на германското стопанство, Патрик Мартенс, оваа уредба ќе ја заштити позицијата што ја имаат производителите од Македонија во однос на глобалните

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Оваа уредба, како што информира директорот на Делегацијата на германското стопанство Патрик Мартенс, ќе ја заштити позицијата што ја имаат производителите од Македонија во однос на глобалните синџири на снабдување. -Во четвртокот имав средба со министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска. Разговаравме за новиот Предлог-закон со кој недела

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори во земјава поднеле барање, во Предлог-законот со кој недела би била прогласена за неработен ден да се внесе уредба за прецизно регулирање на ваквото решение. Оваа уредба, како што информира директорот на Делегацијата на германското стопанство Патрик Мартенс, ќе ја заштити позицијата што ја имаат производителите од Северна Македонија

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори во земјава поднеле барање, во Предлог-законот со кој недела би била прогласена за неработен ден да се внесе уредба за прецизно регулирање на ваквото решение. Оваа уредба, како што информира директорот на Делегацијата на германското стопанство Патрик Мартенс, ќе ја заштити позицијата што ја имаат производителите од Северна Македонија

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори во земјава поднеле барање, во Предлог-законот со кој недела би била прогласена за неработен ден да се внесе уредба за прецизно регулирање на ваквото решение. Оваа уредба, како што информира директорот на Делегацијата на германското стопанство Патрик Мартенс, ќе ја заштити позицијата што ја имаат производителите од Северна Македонија

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Германските инвеститори во земјава поднеле барање, во Предлог-законот со кој недела би била прогласена за неработен ден да се внесе уредба за прецизно регулирање на ваквото решение. Оваа уредба, како што информира директорот на Делегацијата на германското стопанство Патрик Мартенс , ќе ја заштити позицијата што ја имаат производителите од Северна Македонија