притисни ентер »

Свекрвата го прашала синот, зошто снаата не ја чисти куќата. Неговиот одговор вреди да го прочита целиот свет
Свекрвата го прашала синот, зошто снаата не ја чисти куќата. Неговиот одговор вреди да го прочита целиот свет

Свекрвата го прашала синот, зошто снаата не ја чисти куќата. Неговиот одговор вреди да го прочита целиот свет

И покрај фактот дека и мажите и жените се подеднакво способни, вообичаено се смета дека задача на мажите во куќата се потешките работи, додека чистењето и спремањето низ домот е задача на жената. Клинт и Мелоди Едвард пред 2 години стапиле во брак, а подоцна истиот го крунисале и со едно слатко бебе. Во нивниот брак, домашните обврски подеднакво ги