притисни ентер »

Исповед на почитувана новинарка | Не се туширам, валкана сум и се гордеам со тоа. Доста смрдлива параноја!
Исповед на почитувана новинарка | Не се туширам, валкана сум и се гордеам со тоа. Доста смрдлива параноја!

Исповед на почитувана новинарка | Не се туширам, валкана сум и се гордеам со тоа. Доста смрдлива параноја!

Ако чистотата е најблиска до побожностa (во што се сомневам), тогаш и ова е вистина – колку повеќе се фалиш со неа, толку повеќе си сомнителен, пишува новинарката Rowan Peeling во одговорот на резултатите од истражувањето за хигиенските навики на британските жени. Изненадена сум колку луѓе инсистираат на тоа да ми кажат како се тушираат двапати неделно