притисни ентер »

Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод
Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод

Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод

Џенифер Лопез и Бен Афлек ја продаваат својата раскошна куќа во Беверли Хилс за 60 милиони долари, пишува Page Six. Се вели дека ангажирале агент за недвижности да ја продаде куќата што ја купиле пред една година, но се уште нема купувач. Куќата има 4273 квадратни метри со пет хектари градина. Се состои од 12 спални соби и 24 бањи, а вклучува спортска

Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод

Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод

Џенифер Лопез и Бен Афлек ја продаваат својата раскошна куќа во Беверли Хилс за 60 милиони долари, пишува Page Six. Се вели дека ангажирале агент за недвижности да ја продаде куќата што ја купиле пред една година, но се уште нема купувач. Куќата има 4273 квадратни метри со пет хектари градина. Се состои од 12 спални соби и 24 бањи, а вклучува спортска

Бен Афлек фатен како тајно ја посетува Џеј Ло: оминаа четири часа заедно

Бен Афлек фатен како тајно ја посетува Џеј Ло: оминаа четири часа заедно

Поради гласините дека славниот пар Бен Афлек и Џенифер Лопез се разведуваат, пристигна вест дека тие ја продаваат својата вила на Беверли Хилс вредна 60 милиони долари. Како што пишува Page Six, Афлек со својот црн мерцедес пристигнал во вилата околу 17 часот, а наводно останал до 21 часот, што подразбира дека актерот таму поминал четири часа со Лопез

Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод

Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод

Џенифер Лопез и Бен Афлек ја продаваат својата раскошна куќа во Беверли Хилс за 60 милиони долари, пишува Page Six. Се вели дека ангажирале агент за недвижности да ја продаде куќата што ја купиле пред една година, но се уште нема купувач. Куќата има 4273 квадратни метри со пет хектари градина. Се состои од 12 спални соби и 24 бањи, а вклучува спортска

Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод

Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод

Џенифер Лопез и Бен Афлек ја продаваат својата раскошна куќа во Беверли Хилс за 60 милиони долари, пишува Page Six. Се вели дека ангажирале агент … Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод Прочитај повеќе » Текстот Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод

Бен Афлек фатен како тајно ја посетува Џеј Ло: оминаа четири часа заедно

Бен Афлек фатен како тајно ја посетува Џеј Ло: оминаа четири часа заедно

Поради гласините дека славниот пар Бен Афлек и Џенифер Лопез се разведуваат, пристигна вест дека тие ја продаваат својата вила на Беверли Хилс вредна 60 милиони долари. Како што пишува Page Six, Афлек со својот црн мерцедес пристигнал во вилата околу 17 часот, а наводно останал до 21 часот, што подразбира дека актерот таму поминал четири часа со Лопез

Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод

Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод

Џенифер Лопез и Бен Афлек ја продаваат својата раскошна куќа во Беверли Хилс за 60 милиони долари, пишува Page Six. Се вели дека ангажирале агент за недвижности да ја продаде куќата што ја купиле пред една година, но се уште нема купувач. Куќата има 4273 квадратни метри со пет хектари градина. Се состои од 12 спални соби и 24 бањи, а вклучува спортска

Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод

Џеј Ло и Бен Афлек ја продаваат својата куќа за 60 милиони долари по гласините за развод

Џенифер Лопез и Бен Афлек ја продаваат својата раскошна куќа во Беверли Хилс за 60 милиони долари, пишува Page Six. Се вели дека ангажирале агент за недвижности да ја продаде куќата што ја купиле пред една година, но се уште нема купувач. Куќата има 4273 квадратни метри со пет хектари градина. Се состои од 12 спални соби и 24 бањи, а вклучува спортска

Никогаш полоша година за Џеј Ло: Албумот и филмовите доживеаја фијаско, турнејата откажана, бракот со Афлек на стаклени нозе

Никогаш полоша година за Џеј Ло: Албумот и филмовите доживеаја фијаско, турнејата откажана, бракот со Афлек на стаклени нозе

1 Џенифер Лопез и Бен Афлек очигледно одат по патот на разводот, бидејќи „TMZ“ дознава дека тивко се обидуваат да го продадат домот што го купиле откако се венчале. Крахот на големата љубов, по втор пат, овој пат има уште пострашен крај од кога штотуку почнаа да излегуваат, пред две децении. Повеќе извори блиски до парот велат за „TMZ“ дека Џеј Ло

Никогаш полоша година за Џеј Ло: Албумот и филмовите доживеаја фијаско, турнејата откажана, бракот со Афлек на стаклени нозе

Никогаш полоша година за Џеј Ло: Албумот и филмовите доживеаја фијаско, турнејата откажана, бракот со Афлек на стаклени нозе

Џенифер Лопез и Бен Афлек очигледно одат по патот на разводот, бидејќи „TMZ“ дознава дека тивко се обидуваат да го продадат домот што го купиле откако се венчале. Крахот на големата љубов, по втор пат, овој пат има уште пострашен крај од кога штотуку почнаа да излегуваат, пред две децении. Повеќе извори блиски до парот велат за „TMZ“ дека Џеј Ло и