притисни ентер »

Подеста: Очекуваме Фон дер Лајен да присуствува на неформалниот Самит на ЕУ на 17 јуни
Подеста: Очекуваме Фон дер Лајен да присуствува на неформалниот Самит на ЕУ на 17 јуни

Подеста: Очекуваме Фон дер Лајен да присуствува на неформалниот Самит на ЕУ на 17 јуни

Ваквата изјава на Подеста претставуваше одговор на новинарско прашање за коментар на написот во „Политико“ дека претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел предложил Фон дер Лајен да не присуствува на неформалната средба на лидерите на земјите членки на ЕУ планирана за 17 јуни, на која ќе се разговара за можните кандидати за највисоките позиции во

Подеста: Очекуваме Фон дер Лајен да присуствува на неформалниот Самит на ЕУ на 17 јуни

Подеста: Очекуваме Фон дер Лајен да присуствува на неформалниот Самит на ЕУ на 17 јуни

Ваквата изјава на Подеста претставуваше одговор на новинарско прашање за коментар на написот во „Политико“ дека претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел предложил Фон дер Лајен да не присуствува на неформалната средба на лидерите на земјите членки на ЕУ планирана за 17 јуни, на која ќе се разговара за можните кандидати за највисоките позиции во

Подеста: Очекуваме Фон дер Лајен да присуствува на неформалниот Самит на ЕУ на 17 јуни

Подеста: Очекуваме Фон дер Лајен да присуствува на неформалниот Самит на ЕУ на 17 јуни

Ваквата изјава на Подеста претставуваше одговор на новинарско прашање за коментар на написот во „Политико“ дека претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел предложил Фон дер Лајен да не присуствува на неформалната средба на лидерите на земјите членки на ЕУ планирана за 17 јуни, на која ќе се разговара за можните кандидати за највисоките позиции во

Политико: Мишел не сака да ја покани Фон дер Лајен на неформалниот состанок на лидерите на ЕУ

Политико: Мишел не сака да ја покани Фон дер Лајен на неформалниот состанок на лидерите на ЕУ

Најновиот план на претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел, да ја смени претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лајен, вклучува нејзино држење подалеку од разговорите за нејзината сегашна функција и идните перспективи, пишува бриселското издание на Политико. Во разговорите со лидерите на ЕУ и нивните тимови, претседателот на Европскиот

Политико: Мишел не сака да ја покани Фон дер Лајен на неформалниот состанок на лидерите на ЕУ

Политико: Мишел не сака да ја покани Фон дер Лајен на неформалниот состанок на лидерите на ЕУ

Најновиот план на претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел, да ја смени претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лајен, вклучува нејзино држење подалеку од разговорите за нејзината сегашна функција и идните перспективи, пишува бриселското издание на Политико. Во разговорите со лидерите на ЕУ и нивните тимови, претседателот на Европскиот

Политико: Мишел не сака да ја покани Фон дер Лајен на неформалниот состанок на лидерите на ЕУ

Политико: Мишел не сака да ја покани Фон дер Лајен на неформалниот состанок на лидерите на ЕУ

Најновиот план на претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел, да ја смени претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лајен, вклучува нејзино држење подалеку од разговорите за нејзината сегашна функција и идните перспективи, пишува бриселското издание на Политико. Во разговорите со лидерите на ЕУ и нивните тимови, претседателот на Европскиот

Политико: Мишел не сака да ја покани Фон дер Лајен на неформалниот состанок на лидерите на ЕУ

Политико: Мишел не сака да ја покани Фон дер Лајен на неформалниот состанок на лидерите на ЕУ

Најновиот план на претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел, да ја смени претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лајен, вклучува нејзино држење подалеку од разговорите за нејзината сегашна функција и идните перспективи, пишува бриселското издание на Политико. Во разговорите со лидерите на ЕУ и нивните тимови, претседателот на Европскиот

ПОЛИТИЧКИ МЕСТЕНКИ ВО РАКОВОДНИТЕ ТЕЛА НА ЕУ Шарл Мишел ѝ става сопки на Урсула фон дер Лајен

ПОЛИТИЧКИ МЕСТЕНКИ ВО РАКОВОДНИТЕ ТЕЛА НА ЕУ Шарл Мишел ѝ става сопки на Урсула фон дер Лајен

Планот на претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел, да ја смени претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лајен, вклучува нејзино држење подалеку од разговорите за нејзината сегашна функција и идните перспективи, пишува бриселското издание на Политико. Во разговорите со лидерите на ЕУ и нивните тимови, претседателот на Европскиот

Подеста: Очекуваме Фон дер Лајен да присуствува на неформалниот Самит на ЕУ на 17 јуни

Подеста: Очекуваме Фон дер Лајен да присуствува на неформалниот Самит на ЕУ на 17 јуни

Претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лајен е членка на Советот на ЕУ и очекуваме да присуствува на неформалното заседание на Советот закажано за 17 јуни, изјави заменичката на главниот портпарол на ЕК, Аријана Подеста. Ваквата изјава на Подеста претставуваше одговор на новинарско прашање за коментар на написот во „Политико“ дека претседателот

Подеста: Очекуваме Фон дер Лајен да присуствува на неформалниот Самит на ЕУ на 17 јуни

Подеста: Очекуваме Фон дер Лајен да присуствува на неформалниот Самит на ЕУ на 17 јуни

Претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лајен е членка на Советот на ЕУ и очекуваме да присуствува на неформалното заседание на Советот закажано за 17 јуни, изјави заменичката на главниот портпарол на ЕК, Аријана Подеста. Ваквата изјава на Подеста претставуваше одговор на новинарско прашање за коментар на написот во „Политико“ дека претседателот