притисни ентер »

„Интермецо“ во сабота ќе ги чисти парковите во Капиштец
„Интермецо“ во сабота ќе ги чисти парковите во Капиштец

„Интермецо“ во сабота ќе ги чисти парковите во Капиштец

| септември 14, 2021 Познатиот скопски бар „Интермецо“ по повод светскиот ден на чистењето, оваа сабота организира еколошка акција. Акцијата ќе трае од 9 до 12 часот и во нејзини рамки ќе се чистатат парковите во скопската населба Капиштец. Од таму ги покануваат оние кои сакаат да бидат дел од оваа акција пред нејзиниот почеток да подигнат ракавици

„Интермецо“ во сабота ќе ги чисти парковите во Капиштец

„Интермецо“ во сабота ќе ги чисти парковите во Капиштец

Познатиот скопски бар „Интермецо“ по повод светскиот ден на чистењето, оваа сабота организира еколошка акција. Акцијата ќе трае од 9 до 12 часот и во нејзини рамки ќе се чистатат парковите во скопската населба Капиштец. Од таму ги покануваат оние кои сакаат да бидат дел од оваа акција пред нејзиниот почеток да подигнат ракавици и маица кои ќе бидат