притисни ентер »

Еден просечен Македонски животен век!
Еден просечен Македонски животен век!

Еден просечен Македонски животен век!

Има тетоважи – Наркоман. Има убава девојка – Пун е со кеш. Слуша рок и има долга коса – Забеган. Убаво се облака – Педер. Се вработи – Врскаџија. Заврши Факс. – Купил диплома. Се жени – Сигурно ја напумпал женската. * Еден просечен Македонски животен век!