притисни ентер »

Како да избегнете храната цело време да ви се лепи на тавата
Како да избегнете храната цело време да ви се лепи на тавата

Како да избегнете храната цело време да ви се лепи на тавата

Што всушност доведува до лепење на храната и како да се избегне овој проблем? Сите се соочуваме со проблемот на лепење на храната на тавата (дури и на најдобриот тефлон) за време на пржењето, а тоа може да иритира. Потоа, следува мачење за да ја одлепите, а притоа да не се распадне. На крајот, тука е и тешкото миење, бидејќи гребењето – секако – не