притисни ентер »

Како мажите препознаваат дека се вљубени во една жена?
Како мажите препознаваат дека се вљубени во една жена?

Како мажите препознаваат дека се вљубени во една жена?

Помладите фраери, односно тие во раните дваесетти години, неретко прават сѐ за никој да не забележи дека се затрескани до уши. Оние малку поискусните, пак, веќе се вешти во прикривањето на емоциите. Меѓутоа, кога точно сфаќаат дека чувството кое го имаат кон девојката е вистинска љубов? Иако се подобри глумци од припадничките на понежниот пол, барем