притисни ентер »

Антонио Бандерас сподели дека го слави 60-тиот ...
Антонио Бандерас сподели дека го слави 60-тиот ...

Антонио Бандерас сподели дека го слави 60-тиот ...

Антонио Бандерас денес го слави 60-тиот роденден, но во карантин. Славниот актер објави дека е позитивен на новиот коронавирус и дека е во изолација. „Се чувствувам релативно добро, само поуморен од вообичаено“ – пишува тој во пораката со која ги уверува фановите дека има лесна форма на болеста КОВИД-19. Исто така, тој додава дека ќе го искористи времето

Антонио Бандерас има коронавирус: Го славам роденденот во карантин

Антонио Бандерас има коронавирус: Го славам роденденот во карантин

„Сакам да објавам. Принуден сум да го прославам 60-тиот роденден во карантин, бидејќи сум позитивен за ковид-19, што го предизвикува коронавирусот", напиша тој на Твитер. „Би додал дека се чувствувам релативно добро, малку поуморен од вообичаеното и сигурен сум дека ќе се опоравам што е можно поскоро“, додаде тој. „Се надевам дека препораките на лекарот

Антонио Бандерас ФАТИ КОРОНАВИРУС НА 60-ТИ РОДЕНДЕН

Антонио Бандерас ФАТИ КОРОНАВИРУС НА 60-ТИ РОДЕНДЕН

Актерот Антонио Бандерас е позитивен  вирусот Ковид-19 . Тој на својот Инстаграм напиша дека се чувствува релативно добро. Актерот се лекува дома во изолација и нема да може да го прослави својот 60-ти роденден со пријателите. „Се чувствувам релативно добро, единствено е што сум по уморен од вообичаено“, рече Антонио Бандерас, кој потенцираше дека

Антонио Бандерас ФАТИ КОРОНАВИРУС НА 60-ТИ РОДЕНДЕН

Антонио Бандерас ФАТИ КОРОНАВИРУС НА 60-ТИ РОДЕНДЕН

Актерот Антонио Бандерас е позитивен  вирусот Ковид-19 . Тој на својот Инстаграм напиша дека се чувствува релативно добро. Актерот се лекува дома во изолација и нема да може да го прослави својот 60-ти роденден со пријателите. „Се чувствувам релативно добро, единствено е што сум по уморен од вообичаено“, рече Антонио Бандерас, кој потенцираше дека

Антонио Бандерас се зарази со коронавирус

Антонио Бандерас се зарази со коронавирус

Шпанскиот актер Антонио Бандарес објави дека е позитивен на ковид-19. „Сакам да објавам. Принуден сум да го прославам 60-тиот роденден во карантин, бидејќи сум позитивен за ковид-19, што го предизвикува коронавирусот. Би додал дека се чувствувам релативно добро, малку поуморен од вообичаеното и сигурен сум дека ќе се опоравам што е можно поскоро. Се

Антонио Бандерас позитивен на коронавирус: Се чувствувам малку поизморено од вообичаено

Антонио Бандерас позитивен на коронавирус: Се чувствувам малку поизморено од вообичаено

Сакам да ве известам сите дека денес, 10-ти август, сум принуден да го прославам својот 60-ти роденден во карантин бидејќи се тестирав за Ковид-19 и резултатот е позитивен , напиша Бандерас. Шпанскиот актер Антонио Бандерас е позитивен на коронавирусот. Оваа информација тој пред околу 4 часа ја сподели на својот Инстаграм профил. – Сакам да ве известам

Бандерас позитивен за коронавирус

Бандерас позитивен за коронавирус

Светски познатиот шпански актер Антонио Бандерас е позитивен за коронавирусот. Тој ги сподели овие информации со своите фанови на Инстаграм. „Сакам да ве известам дека денес, 10 август, бев принуден да го прославам 60-тиот роденден во карантин, бидејќи бев тестиран за „Ковид-19“ и наодот беше позитивен. Би сакал да додадам дека се чувствувам релативно

Антониот Бандерас има коронавирус: Го славам роденденот во карантин

Антониот Бандерас има коронавирус: Го славам роденденот во карантин

"Сакам да објавам. Принуден сум да го прославам 60-тиот роденден во карантин, бидејќи сум позитивен за ковид-19, што го предизвикува коронавирусот", напиша тој на Твитер. „Би додал дека се чувствувам релативно добро, малку поуморен од вообичаеното и сигурен сум дека ќе се опоравам што е можно поскоро“, додаде тој. „Се надевам дека препораките на лекарот

Антонио Бандарес е позитивен на ковид-19

Антонио Бандарес е позитивен на ковид-19

Шпанскиот актер Антонио Бандарес објави дека е позитивен на ковид-19. „Сакам да објавам. Принуден сум да го прославам 60-тиот роденден во карантин, бидејќи сум позитивен за ковид-19, што го предизвикува коронавирусот. Би додал дека се чувствувам релативно добро, малку поуморен од вообичаеното и сигурен сум дека ќе се опоравам што е можно поскоро. Се

Славниот актер го слави 60-тиот роденден во изолација, позитивен е на коронавирус

Славниот актер го слави 60-тиот роденден во изолација, позитивен е на коронавирус

Актерот Антонио Бандерас е позитивен на коронавирусот. Тој на својот Инстаграм напишал дека се чувствува релативно добро. Бандерас е во домашна изолација и нема да може да го прослави 60-от роденден со пријателите. „Се чувствувам релативно добро, единствено што сум поуморен од претходно“, рекол Антонио Бандерас, кој нагласил дека верува дека набрзо