притисни ентер »

SEAT најавува дека најдоброто допрва доаѓа!
SEAT најавува дека најдоброто допрва доаѓа!

SEAT најавува дека најдоброто допрва доаѓа!

Извршниот директор на SEAT најавува дека најдоброто од шпанскиот бренд допрва доаѓа – а сето тоа е поддржано од одличните резултати кои беа постигнати минатата година и најавените инвестиции во освежени и нови модели. Шпанскиот бренд кој е дел од Volkswagen групацијата минатата седмица ги објави резултатите од 2023, но истовремено ја најави и својата

SEAT S.A  со историски резултати: “Кога станува збор за SEAT, ви ветувам дека најдоброто допрва доаѓа“

SEAT S.A со историски резултати: “Кога станува збор за SEAT, ви ветувам дека најдоброто допрва доаѓа“

SEAT S.A. постигна историски рекордни финансиски резултати, благодарение на двоцифрениот раст и ефикасноста на SEAT и успехот на CUPRA SEAT S.A. ги претстави своите резултати за 2023 година заедно со својата стратегија за претстојните години. Минатата година, според Меѓународните сметководствени правила (МСФИ), оперативната добивка достигна рекордни

“Кога станува збор за SEAT, ви ветувам дека најдоброто допрва доаѓа“

“Кога станува збор за SEAT, ви ветувам дека најдоброто допрва доаѓа“

SEAT S.A. постигна историски рекордни финансиски резултати, благодарение на двоцифрениот раст и ефикасноста на SEAT и успехот на CUPRA SEAT S.A. ги претстави своите резултати за 2023 година заедно со својата стратегија за претстојните години. Минатата година, според Меѓународните сметководствени правила (МСФИ), оперативната добивка достигна рекордни

“Кога станува збор за SEAT, ви ветувам дека најдоброто допрва доаѓа“

“Кога станува збор за SEAT, ви ветувам дека најдоброто допрва доаѓа“

SEAT S.A. постигна историски рекордни финансиски резултати, благодарение на двоцифрениот раст и ефикасноста на SEAT и успехот на CUPRA • Оперативната добивка на SEAT S.A. достигна рекордни 625 милиони евра, повратот од продажба достигна 4,4%, а прометот за минатата година се зголеми на 14,3 милијарди евра • Нова инвестиција во брендот SEAT се новите

SEAT S.A. постигна историски рекордни финансиски резултати, благодарение на двоцифрениот раст и ефикасноста на SEAT и успехот на CUPRA

SEAT S.A. постигна историски рекордни финансиски резултати, благодарение на двоцифрениот раст и ефикасноста на SEAT и успехот на CUPRA

“Кога станува збор за SEAT, ви ветувам дека најдоброто допрва доаѓа“ SEAT S.A. постигна историски рекордни финансиски резултати, благодарение на двоцифрениот раст и ефикасноста на SEAT и успехот на CUPRA · Оперативната добивка на SEAT S.A. достигна рекордни 625 милиони евра, повратот од продажба достигна 4,4%, а прометот за минатата година се зголеми

“Кога станува збор за SEAT, ви ветувам дека најдоброто допрва доаѓа“

“Кога станува збор за SEAT, ви ветувам дека најдоброто допрва доаѓа“

Добивај вести на Viber SEAT S.A. постигна историски рекордни финансиски резултати, благодарение на двоцифрениот раст и ефикасноста на SEAT и успехот на CUPRA •Оперативната добивка на SEAT S.A. достигна рекордни 625 милиони евра, повратот од продажба достигна 4,4%, а прометот за минатата година се зголеми на 14,3 милијарди евра •Нова инвестиција во

SEAT S.A. постигна историски рекордни финансиски резултати, благодарение на двоцифрениот раст и ефикасноста на SEAT и успехот на CUPRA

SEAT S.A. постигна историски рекордни финансиски резултати, благодарение на двоцифрениот раст и ефикасноста на SEAT и успехот на CUPRA

Оперативната добивка на SEAT S.A. достигна рекордни 625 милиони евра, повратот од продажба достигна 4,4%, а прометот за минатата година се зголеми на 14,3 милијарди евра Нова инвестиција во брендот SEAT се новите освежувања на Ibiza и Arona, како и подобрувањето на Leon и Ateca Во 2024 година е планирано лансирањето на CUPRA Tavascan и CUPRA Terramar

SEAT S.A. постигна историски рекордни финансиски резултати, благодарение на двоцифрениот раст и ефикасноста на SEAT и успехот на CUPRA

SEAT S.A. постигна историски рекордни финансиски резултати, благодарение на двоцифрениот раст и ефикасноста на SEAT и успехот на CUPRA

“Кога станува збор за SEAT, ви ветувам дека најдоброто допрва доаѓа“ SEAT S.A. постигна историски рекордни финансиски резултати, благодарение на двоцифрениот раст и ефикасноста на SEAT и успехот на CUPRA · Оперативната добивка на SEAT S.A. достигна рекордни 625 милиони евра, повратот од продажба достигна 4,4%, а прометот за минатата година се зголеми