притисни ентер »

VIDEO: Секс туториал-како совршено да ставите кондом
VIDEO: Секс туториал-како совршено да ставите кондом

VIDEO: Секс туториал-како совршено да ставите кондом

Кондомите се најлесно достапно средства за контрацепција и најсигурен метод за заштита од сексуално преносливи болести. Секако, ако се користат правилно. Поразителен е фактот дека 1/3 од младите во Европа признале дека имаат секс без заштита, а нешто помалку од тоа не знаат како правилно да наместат кондом. Со неправилна употреба на кондомот ризикувате

Секс туторијал: Како совршено да ставите кондом?

Секс туторијал: Како совршено да ставите кондом?

Кондомите се најлесно достапно средства за контрацепција и најсигурен метод за заштита од сексуално преносливи болести. Секако, ако се користат правилно. Поразителен е фактот дека 1/3 од младите во Европа признале дека имаат секс без заштита, а нешто помалку од тоа не знаат како правилно да наместат кондом. Со неправилна употреба на кондомот ризикувате

Секс туторијал: Како совршено да ставите кондом?

Секс туторијал: Како совршено да ставите кондом?

Кондомите се најлесно достапно средства за контрацепција и најсигурен метод за заштита од сексуално преносливи болести. Секако, ако се користат правилно. Поразителен е фактот дека 1/3 од младите во Европа признале дека имаат секс без заштита, а нешто помалку од тоа не знаат како правилно да наместат кондом. Со неправилна употреба на кондомот ризикувате