притисни ентер »

Во домот на македонскиот фолк пар се слави
Во домот на македонскиот фолк пар се слави

Во домот на македонскиот фолк пар се слави

Македонската фолкерка Татјана Лазаревска заедно со нејзиниот сопруг Новица Василевски и синовите веќе неколку години живее во Австралија, а сега имаа голема причина за славење. Нејзиниот син Стефан стана полуматурант, а по тој повод фолкерката објави неколку фотографии на социјалните мрежи.

Радост во домот на македонскиот фолк пар

Радост во домот на македонскиот фолк пар

Македонската фолкерка Татјана Лазаревска заедно со нејзиниот сопруг Новица Василевски и синовите веќе неколку години живее во Австралија, а сега имаа голема причина за славење. Нејзиниот син Стефан стана полуматурант, а по тој повод фолкерката објави неколку фотографии на социјалните мрежи. ____________________________________________________________________________

Горда мама: Синот на Татјана Лазаревска славеше полуматура

Горда мама: Синот на Татјана Лазаревска славеше полуматура

ИЗВОР Скопје24 | декември 7, 2019 Македонската фолкерка Татјана Лазаревска заедно со нејзиниот сопруг Новица Василевски и синовите веќе неколку години живеат во Австралија. Иако, Лазаревска е одалечена илјадници километри од својот роден крај, таа секогаш кога има прилика доаѓа во Македонија, особено за летниот период. Лазаревска често е активна на

Горда мама: Синот на Татјана Лазаревска славеше полуматура

Горда мама: Синот на Татјана Лазаревска славеше полуматура

фото: фејсбук Македонската фолкерка Татјана Лазаревска заедно со нејзиниот сопруг Новица Василевски и синот Стефан веќе неколку години живеат  во Австралија. Иако, Лазаревска е одалечена илјадници километри од својот роден крај, таа секогаш кога има прилика доаѓа во Македонија, особено за летниот период. Лазаревска често е активна на социјланите мрежи

Синот на Тања славеше полуматура во Австралија

Синот на Тања славеше полуматура во Австралија

Стефан, синот на фолк-пејачката Татјана Лазаревска, стана полуматурант. Таа објави неколку фотографии од семејната радост во Мелбурн, каде живее веќе неколку години со семејството. За полуматурата на Стефан дојде и нејзината мајка, Снеже, за која фолк-пејачката напиша дека дошла специјално за овој посебен ден. Татјана веќе пет години живее во Австралија,

Синот на Тања славеше полуматура во Австралија

Синот на Тања славеше полуматура во Австралија

Стефан, синот на фолк пејачката Татјана Лазаревска стана полуматурант. Таа објави неколку фотографии од семејната радост во Мелбурн, каде живее веќе неколку години со семејството. За полуматурата на Стефан дојде и нејзината мајка, Снеже, за која фолк пејачката напиша дека дошла специјално за овој посебен ден. Татјана веќе пет години живее во Австралија,

Синот на Тања славеше полуматура во Австралија

Синот на Тања славеше полуматура во Австралија

Стефан, синот на фолк-пејачката Татјана Лазаревска, стана полуматурант. Таа објави неколку фотографии од семејната радост во Мелбурн, каде живее веќе неколку години со семејството. За полуматурата на Стефан дојде и нејзината мајка, Снеже, за која фолк-пејачката напиша дека дошла специјално за овој посебен ден. Татјана веќе пет години живее во Австралија,