притисни ентер »

Димитров до Ди Мајо: Голема доблест е што ни честитате за успехот во тешки моменти за Италија
Димитров до Ди Мајо: Голема доблест е што ни честитате за успехот во тешки моменти за Италија

Димитров до Ди Мајо: Голема доблест е што ни честитате за успехот во тешки моменти за Италија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска оствари телефонски разговор со шефот на италијанската дипломатија, Луиџи ди Мајо, по барање на италијанската страна. „Ди Мајо му честита на Димитров за позитивната одлука на Советот за општи работи на ЕУ за почнување на пристапните преговори со Северна Македонија истакнувајќи дека и покрај тешките

Димитров до Ди Мајо: Голема доблест е што ни честитате во тешки моменти

Димитров до Ди Мајо: Голема доблест е што ни честитате во тешки моменти

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска оствари телефонски разговор со шефот на италијанската дипломатија Луиџи Ди Мајо, на барање на италијанската страна. – Ди Мајо му честиташе на Димитров за позитивната одлука на Советот за општи работи на ЕУ за отпочнување на пристапни преговори со Северна Македонија, истакнувајќи дека и покрај

Димитров до Ди Мајо: Голема доблест е што ни честитате за успехот во тешки моменти за Италија

Димитров до Ди Мајо: Голема доблест е што ни честитате за успехот во тешки моменти за Италија

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска оствари телефонски разговор со шефот на италијанската дипломатија Луиџи Ди Мајо, на барање на италијанската страна. „Ди Мајо му честиташе на Димитров за позитивната одлука на Советот за општи работи на ЕУ за отпочнување на пристапни преговори со Северна Македонија, истакнувајќи дека и покрај тешките

Димитров до Ди Мајо: Голема доблест е што ни честитате за успехот во тешки моменти за Италија

Димитров до Ди Мајо: Голема доблест е што ни честитате за успехот во тешки моменти за Италија

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска оствари телефонски разговор со шефот на италијанската дипломатија Луиџи Ди Мајо, на барање на италијанската страна. „Ди Мајо му честиташе на Димитров за позитивната одлука на Советот за општи работи на ЕУ за отпочнување на пристапни преговори со Северна Македонија, истакнувајќи дека и покрај тешките

Димитров: Големината на Италија се гледа во тоа што ни упатија честитки во време на криза

Димитров: Големината на Италија се гледа во тоа што ни упатија честитки во време на криза

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска имаше телефонски разговор со шефот на италијанската дипломатија Луиџи Ди Мајо, на барање на италијанска страна, соопшти МНР. Ди Мајо му честиташе на Димитров за позитивната одлука на Советот за општи работи на ЕУ за отпочнување на пристапни преговори со Северна Македонија, истакнувајќи дека и

Димитров до Ди Мајо: Голема доблест е што ни честитате за успехот во тешки моменти за Италија

Димитров до Ди Мајо: Голема доблест е што ни честитате за успехот во тешки моменти за Италија

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска оствари телефонски разговор со шефот на италијанската дипломатија Луиџи Ди Мајо, на барање на италијанската страна. „Ди Мајо му честиташе на Димитров за позитивната одлука на Советот за општи работи на ЕУ за отпочнување на пристапни преговори со Северна Македонија, истакнувајќи дека и покрај тешките

Димитров до Ди Мајо: Голема доблест е што ни честитате за успехот во тешки моменти за Италија

Димитров до Ди Мајо: Голема доблест е што ни честитате за успехот во тешки моменти за Италија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска оствари телефонски разговор со шефот на италијанската дипломатија, Луиџи ди Мајо, по барање на италијанската страна. „Ди Мајо му честита на Димитров за позитивната одлука на Советот за општи работи на ЕУ за почнување на пристапните преговори со Северна Македонија истакнувајќи дека и покрај тешките

Димитров: Честитките од Италија во време на тешки моменти е доблест и доказ за цврстото пријателство

Димитров: Честитките од Италија во време на тешки моменти е доблест и доказ за цврстото пријателство

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска имаше телефонски разговор со шефот на италијанската дипломатија Луиџи Ди Мајо, на барање на италијанска страна, соопшти МНР. Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска имаше телефонски разговор со шефот на италијанската дипломатија Луиџи Ди Мајо, на барање на италијанска страна, соопшти

21: Лидерска не е потребна, поддршка од 200 милиони во стопанството, пикот на вирусот во април, Ди Мајо со честитки до Димитров,

21: Лидерска не е потребна, поддршка од 200 милиони во стопанството, пикот на вирусот во април, Ди Мајо со честитки до Димитров,

Преглед на вести до 21 часот ЛИДЕРСКА средба не е потребна, Владата има комплетен капацитет за справување со коронакризата и носењето на одлуки, истакна лидерот на СДСМ Зоран Заев на гостувањето во Дневникот на Националниот телевизиски сервис одговарајќи на прашањето за потребата од свикување на лидерска средба меѓу партиите со цел усогласување на

Димитров: Честитките од Италија во време на тешки моменти е доблест и доказ за цврстото пријателство

Димитров: Честитките од Италија во време на тешки моменти е доблест и доказ за цврстото пријателство

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска имаше телефонски разговор со шефот на италијанската дипломатија Луиџи Ди Мајо, на барање на италијанска страна, соопшти МНР. Ди Мајо му честиташе на Димитров за позитивната одлука на Советот за општи работи на ЕУ за отпочнување на пристапни преговори со Северна Македонија, истакнувајќи дека и