притисни ентер »

Премиерна изведба на претствата „Денот кога се заљубив“ во Ресен
Премиерна изведба на претствата „Денот кога се заљубив“ во Ресен

Премиерна изведба на претствата „Денот кога се заљубив“ во Ресен

Театарската претстава „Денот кога се заљубив“ синоќа ја заокружи работата за оваа сезона на драмската секција, која работи под закрила на Домот на културата „Драги Тозија“ во Ресен. Текстот на претставата е на Биљана Тодоровска, а режијата и адаптацијата на текстот ги направија Сотир Чаушевски и Даринка Веслиевска. Претставата се одигра во киносалата

Премиерна изведба на претствата „Денот кога се заљубив“ во Ресен

Премиерна изведба на претствата „Денот кога се заљубив“ во Ресен

Театарската претстава „Денот кога се заљубив“ синоќа ја заокружи работата за оваа сезона на драмската секција, која работи под закрила на Домот на културата „Драги Тозија“ во Ресен. Текстот на претставата е на Биљана Тодоровска, а режијата и адаптацијата на текстот ги направија Сотир Чаушевски и Даринка Веслиевска.

Премиерна изведба на претствата „Денот кога се заљубив“ во Ресен

Премиерна изведба на претствата „Денот кога се заљубив“ во Ресен

Театарската претстава „Денот кога се заљубив“ синоќа ја заокружи работата за оваа сезона на драмската секција, која работи под закрила на Домот на културата „Драги Тозија“ во Ресен. Текстот на претставата е на Биљана Тодоровска, а режијата и адаптацијата на текстот ги направија Сотир Чаушевски и Даринка Веслиевска. Претставата се одигра во киносалата