притисни ентер »

Нејќе пајак во поштен Капиштец

Нејќе пајак во поштен Капиштец

Вака изгледа навечер скопската населба Капиштец во општина Центар. А од тоа кафаните пичат живи музики, како на Ибарска магистрала да живее човек. Градоначалници, служби и инспекции, како попрво да ве опцуе човек? фото виа твитер