притисни ентер »

ЧИЧКО МОНСТРУМ си ги тепал внуката и внукот, кој има аутизам
ЧИЧКО МОНСТРУМ си ги тепал внуката и внукот, кој има аутизам

ЧИЧКО МОНСТРУМ си ги тепал внуката и внукот, кој има аутизам

Притвор од 30 дена доби чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк. Во текот на вчерашниот ден во Градскиот парк во Скопје тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал и неговата сестра. Случајот е пријавен од минувачи кои ги снимиле настанот, а Единицата за насилен криминал поднесе пријави до обвинителството

ЧИЧКО МОНСТРУМ си ги тепал внуката и внукот, кој има аутизам

ЧИЧКО МОНСТРУМ си ги тепал внуката и внукот, кој има аутизам

Притвор од 30 дена доби чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк. Во текот на вчерашниот ден во Градскиот парк во Скопје тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал и неговата сестра. Случајот е пријавен од минувачи кои ги снимиле настанот, а Единицата за насилен криминал поднесе пријави до обвинителството

Мачка спаси маж кој пропаднал во канал, градот и издаде пофалница

Мачка спаси маж кој пропаднал во канал, градот и издаде пофалница

Во јапонскиот град Тоиома, мажот пропаднал во канал, односно се повредил полесно но, неговата несреќа не би била толку необична да не му помогнала мачка, јавуваат јапонските медиуми. Имено, една мачка упорно гледала во каналот за наводнување во кој паднал мажот, па така заинтересираните граѓани застанале да проверат што се случува. Тогаш во каналот

Чичко ги малтрeтирaaл внукот и внуката, едното дете го врзал за дрво во Градски парк

Чичко ги малтрeтирaaл внукот и внуката, едното дете го врзал за дрво во Градски парк

Две деца биле малтретирани во Градски парк од својот чичко. Имено, Обвинителството бара притвор за 46-годишник кој ги малтретирал своите внуци. Според информациите во јавноста, настанот се случувал вчера во Градскиот парк. Чичкото, кога мајката на децата му ги оставила за да ги надгледува, едното дете го врзал со внатрешната гума од мопед за стебло

Притвор за мажот кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Притвор за мажот кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Фото: Игор Бансколиев Кривичниот суд му изрече мерка 30 дена притвор на чичкото кој ги малтретирал своите внуци во Градскиот парк. Како што претходно беше објавено, вчера во Градскиот парк во Скопје тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал неговата 10-годишна сестра. Случајот бил пријавен од минувачи кои ги снимиле

Притвор за чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Притвор за чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Кривичниот суд му изрече мерка 30 денa притвор на чичкото кој ги малтретирал своите внуци во Градскиот парк. Како што претходно беше објавено , вчера во Градскиот парк во Скопје тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал неговата 10-годишна сестра. Случајот бил пријавен од минувачи кои ги снимиле настанот, а Единицата

Чичко ги малтретирал внукот и внуката, едното дете го врзал за дрво во Градски парк

Чичко ги малтретирал внукот и внуката, едното дете го врзал за дрво во Градски парк

Две деца биле малтретирани во Градски парк од својот чичко. Имено, Обвинителството бара притвор за 46-годишник кој ги малтретирал своите внуци. Според информациите во јавноста, настанот се случувал вчера во Градскиот парк. Чичкото, кога мајката на децата му ги оставила за да ги надгледува, едното дете го врзал со внатрешната гума од мопед за стебло

Притвор за чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Притвор за чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Кривичниот суд му изрече мерка 30 денa притвор на чичкото кој ги малтретирал своите внуци во Градскиот парк. Како што претходно беше објавено , вчера во Градскиот парк во Скопје тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал неговата 10-годишна сестра. Случајот бил пријавен од минувачи кои ги снимиле настанот, а Единицата

Притвор за чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Притвор за чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк

Кривичниот суд му изрече мерка 30 денa притвор на чичкото кој ги малтретирал своите внуци во Градскиот парк. Како што претходно беше објавено , вчера во Градскиот парк во Скопје тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал неговата 10-годишна сестра. Случајот бил пријавен од минувачи кои ги снимиле настанот, а Единицата

ДОБИ ПРИТВОР: Чичко го врзал за дрво внукот кој имал аутизам

ДОБИ ПРИТВОР: Чичко го врзал за дрво внукот кој имал аутизам

Притвор од 30 дена доби чичкото кој ги малтретирал внуците во Градски парк. Во Градскиот парк во Скопје вчера тој го врзал за дрво 10-годишниот внук, кој имал аутизам, а со прачка ја тепал неговата 10-годишна сестра. Случајот е пријавен од минувачи кои ги снимиле настанот, а Единицата за насилен криминал поднесе пријави до обвинителството за малтретирање