притисни ентер »

Евтин потпирач за монитор од Епл
Евтин потпирач за монитор од Епл

Евтин потпирач за монитор од Епл

Епл ги запрепасти купувачите со потпирач за монитор кој чини 1000 евра. Но не е се така црно, ете имало и далеку поевтин потпирач за монитор.