притисни ентер »

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоин останува најдобар избор за инвеститорите, бидејќи криптовалутата „се користи функционално" од луѓето во светот. Тоа го посочи Барт Смит, шеф на Дигитални средства од компанијата од „Wall Street" – „Susquehanna International Group", за „CNBC". „Ако сакате да поседувате средства што реално можете да ги користите денес и луѓето ги користат функционално,

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоин останува најдобар избор за инвеститорите, бидејќи криптовалутата „се користи функционално" од луѓето во светот. Тоа го посочи Барт Смит, шеф на Дигитални средства од компанијата од „Wall Street" – „Susquehanna International Group", за „CNBC". „Ако сакате да поседувате средства што реално можете да ги користите денес и луѓето ги користат функционално,

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоин останува најдобар избор за инвеститорите, бидејќи криптовалутата „се користи функционално" од луѓето во светот. Тоа го посочи Барт Смит, шеф на Дигитални средства од компанијата од „Wall Street" – „Susquehanna International Group", за „CNBC". „Ако сакате да поседувате средства што реално можете да ги користите денес и луѓето ги користат функционално,

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоин останува најдобар избор за инвеститорите, бидејќи криптовалутата „се користи функционално" од луѓето во светот. Тоа го посочи Барт Смит, шеф на Дигитални средства од компанијата од „Wall Street" – „Susquehanna International Group", за „CNBC". „Ако сакате да поседувате средства што реално можете да ги користите денес и луѓето ги користат функционално,

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоин останува најдобар избор за инвеститорите, бидејќи криптовалутата „се користи функционално" од луѓето во светот. Тоа го посочи Барт Смит, шеф на Дигитални средства од компанијата од „Wall Street" – „Susquehanna International Group", за „CNBC". „Ако сакате да поседувате средства што реално можете да ги користите денес и луѓето ги користат функционално,

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоин останува најдобар избор за инвеститорите, бидејќи криптовалутата „се користи функционално" од луѓето во светот. Тоа го посочи Барт Смит, шеф на Дигитални средства од компанијата од „Wall Street" – „Susquehanna International Group", за „CNBC". „Ако сакате да поседувате средства што реално можете да ги користите денес и луѓето ги користат функционално,

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоин останува најдобар избор за инвеститорите, бидејќи криптовалутата „се користи функционално" од луѓето во светот. Тоа го посочи Барт Смит, шеф на Дигитални средства од компанијата од „Wall Street" – „Susquehanna International Group", за „CNBC". „Ако сакате да поседувате средства што реално можете да ги користите денес и луѓето ги користат функционално,

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоин останува најдобар избор за инвеститорите, бидејќи криптовалутата „се користи функционално" од луѓето во светот. Тоа го посочи Барт Смит, шеф на Дигитални средства од компанијата од „Wall Street" – „Susquehanna International Group", за „CNBC". „Ако сакате да поседувате средства што реално можете да ги користите денес и луѓето ги користат функционално,

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоин останува најдобар избор за инвеститорите, бидејќи криптовалутата „се користи функционално" од луѓето во светот. Тоа го посочи Барт Смит, шеф на Дигитални средства од компанијата од „Wall Street" – „Susquehanna International Group", за „CNBC". „Ако сакате да поседувате средства што реално можете да ги користите денес и луѓето ги користат функционално,

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоинот сепак останува најдобар избор за инвеститорите во криптовалути

Биткоин останува најдобар избор за инвеститорите, бидејќи криптовалутата „се користи функционално" од луѓето во светот. Тоа го посочи Барт Смит, шеф на Дигитални средства од компанијата од „Wall Street" – „Susquehanna International Group", за „CNBC". „Ако сакате да поседувате средства што реално можете да ги користите денес и луѓето ги користат функционално,