притисни ентер »

Кривична пријава за 28-годишник од Велешта кој на социјални мрежи ширел детска порнографија
Кривична пријава за 28-годишник од Велешта кој на социјални мрежи ширел детска порнографија

Кривична пријава за 28-годишник од Велешта кој на социјални мрежи ширел детска порнографија

Дваесет и осум годишен жител од струшкото село Велешта е осомничен за производство и дистрибуција на порнографски материјал, соопшти денеска СВР Охрид. Според информацијата, полицијата поднела кривична пријава против И.Ј.(28) од селото Велешта поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „производство и дистрибуција на детска порнографија“

Споделувал детска порнографија во групи на социјални мрежи, приведен 28-годшник од Велешта

Споделувал детска порнографија во групи на социјални мрежи, приведен 28-годшник од Велешта

28-годишен жител од струшкото село Велешта е осомничен за производство и дистрибуција на порнографски материјал, соопшти денеска СВР Охрид. Според информацијата, полицијата поднела кривична пријава против И.Ј.(28) од селото Велешта поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „производство и дистрибуција на детска порнографија“. – Тој,

Кривична пријава против жител на Велешта, на социјалните мрежи ширел детска порнографија

Кривична пријава против жител на Велешта, на социјалните мрежи ширел детска порнографија

Поднесена е кривична пријава против 28-годишниот И.Ј. од селото Велешта поради ширење на детска порнографија известува СВР Охрид. Осомничениот се зачленувал по групи каде споделувал фотографии и линкови со таква содржина. „Тој, користејќи апликации за комуникација, на повеќе социјални мрежи се зачленувал во групи, во кои ширел содржина со детска порнографија

Велештанец ќе одговара за производство и дистрибуција на детска порнографија

Велештанец ќе одговара за производство и дистрибуција на детска порнографија

Според информацијата, полицијата поднела кривична пријава против И.Ј.(28) од селото Велешта поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело производство и дистрибуција на детска порнографија. „Тој, користејќи апликации за комуникација, на повеќе социјални мрежи се зачленувал во групи, во кои ширел содржина со детска порнографија. Потоа,

Кривична за жител на Велешта за производство и дистрибуција на содржини со детска порнографија

Кривична за жител на Велешта за производство и дистрибуција на содржини со детска порнографија

Дваесет и осум годишен жител од струшкото село Велешта е осомничен за производство и дистрибуција на порнографски материјал, соопшти денеска СВР Охрид. Според информацијата, полицијата поднела кривична пријава против И.Ј.(28) од селото Велешта поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „производство и дистрибуција на детска порнографија“

Педофил од Велешта продавал детска порнографија на интернет

Педофил од Велешта продавал детска порнографија на интернет

Дваесет и осум годишен жител од струшкото село Велешта е осомничен за производство и дистрибуција на порнографски материјал, соопшти денеска СВР Охрид. Според информацијата, полицијата поднела кривична пријава против И.Ј.(28) од селото Велешта поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „производство и дистрибуција на детска порнографија“