притисни ентер »

Германија надмина 100.000 смртни случаи од Ковид-19, регистриран нов дневен рекорд на новозаразени
Германија надмина 100.000 смртни случаи од Ковид-19, регистриран нов дневен рекорд на новозаразени

Германија надмина 100.000 смртни случаи од Ковид-19, регистриран нов дневен рекорд на новозаразени

Германија ја надмина бројката од 100.000 смртни случаи од Ковид-19 и објави рекордно високо ниво во бројот на новозаразени и бројки за инциденца од седум дена. Бројките од Институтот за контрола на болести Роберт Кох (РКИ) објавени рано утрово покажуваат дека од почетокот на пандемијата во земјата починале 100.119 луѓе од или со Ковид-19. Бројот на

Германија надмина 100.000 смртни случаи од корона вирус

Германија надмина 100.000 смртни случаи од корона вирус

Германија ја надмина бројката од 100.000 смртни случаи од Ковид-19 и објави рекордно високо ниво во бројот на новозаразени и бројки за инциденца од седум дена. Бројките од Институтот за контрола на болести Роберт Кох (РКИ) објавени рано утрово покажуваат дека од почетокот на пандемијата во земјата починале 100.119 луѓе од или со Ковид-19. Бројот на

Германија го надмина бројот на 100.000 смртни случаи од Ковид

Германија го надмина бројот на 100.000 смртни случаи од Ковид

Германија стана петтата земја во Европа која ја надмина бројката од 100.000 смртни случаи од Ковид-19 од почетокот на пандемијата, покажуваат официјалните податоци објавени денеска. Германската агенција за контрола на болести објави дека евидентирала 351 смртен случај од коронавирусот во последните 24 часа, а вкупниот број е 100.119. Во Европа, Германија

Германија го надмина бројот на 100.000 смртни случаи од Ковид

Германија го надмина бројот на 100.000 смртни случаи од Ковид

Германија стана петтата земја во Европа која ја надмина бројката од 100.000 смртни случаи од Ковид-19 од почетокот на пандемијата, покажуваат официјалните податоци објавени денеска. Германската агенција за контрола на болести објави дека евидентирала 351 смртен случај од коронавирусот во последните 24 часа, а вкупниот број е 100.119. Во Европа, Германија

Германија го надмина бројот на 100.000 смртни случаи од Ковид

Германија го надмина бројот на 100.000 смртни случаи од Ковид

Германија стана петтата земја во Европа која ја надмина бројката од 100.000 смртни случаи од Ковид-19 од почетокот на пандемијата, покажуваат официјалните податоци објавени денеска. Германската агенција за контрола на болести објави дека евидентирала 351 смртен случај од коронавирусот во последните 24 часа, а вкупниот број е 100.119. Во Европа, Германија

Германија го надмина бројот на 100.000 смртни случаи од Ковид…

Германија го надмина бројот на 100.000 смртни случаи од Ковид…

Германија стана петтата земја во Европа која ја надмина бројката од 100.000 смртни случаи од Ковид-19 од почетокот на пандемијата, покажуваат официјалните податоци објавени денеска. Германската агенција за контрола на болести објави дека евидентирала 351 смртен случај од коронавирусот во последните 24 часа, а вкупниот број е 100.119. Во Европа, Германија

Германија надмина 100.000 смртни случаи од Ковид-19

Германија надмина 100.000 смртни случаи од Ковид-19

Германија ја надмина бројката од 100.000 смртни случаи од Ковид-19 и објави рекордно високо ниво во бројот на новозаразени и бројки за инциденца од седум дена. Бројките од Институтот за контрола на болести Роберт Кох (РКИ) објавени рано утрово покажуваат дека од почетокот на пандемијата во земјата починале 100.119 луѓе од или со Ковид-19. Бројот на

Германија го надмина бројот на 100.000 смртни случаи од Ковид

Германија го надмина бројот на 100.000 смртни случаи од Ковид

Германија стана петтата земја во Европа која ја надмина бројката од 100.000 смртни случаи од Ковид-19 од почетокот на пандемијата, покажуваат официјалните податоци објавени денеска. Германската агенција за контрола на болести објави дека евидентирала 351 смртен случај од коронавирусот во последните 24 часа, а вкупниот број е 100.119. Во Европа, Германија

Германија го надмина бројот на 100.000 смртни случаи од Ковид

Германија го надмина бројот на 100.000 смртни случаи од Ковид

Германија стана петтата земја во Европа која ја надмина бројката од 100.000 смртни случаи од Ковид-19 од почетокот на пандемијата, покажуваат официјалните податоци објавени денеска. Германската агенција за контрола на болести објави дека евидентирала 351 смртен случај од коронавирусот во последните 24 часа, а вкупниот број е 100.119. Во Европа, Германија

Германија надмина 100.000 смртни случаи од Ковид-19, регистриран нов дневен рекорд на новозаразени

Германија надмина 100.000 смртни случаи од Ковид-19, регистриран нов дневен рекорд на новозаразени

LinkSense.mk Германија ја надмина бројката од 100.000 смртни случаи од Ковид-19 и објави рекордно високо ниво во бројот на новозаразени и бројки за инциденца од седум дена. Бројките од Институтот за контрола на болести Роберт Кох (РКИ) објавени рано утрово покажуваат дека од почетокот на пандемијата во земјата починале 100.119 луѓе од или со Ковид-19