притисни ентер »

Dior за летово е со локални белези од Италија
Dior за летово е со локални белези од Италија

Dior за летово е со локални белези од Италија

Модните настани поврзани со ревиите посветени на летото, кои  изминативе години станаа извонредно значајни за модната индустрија, поради пандемијата, за оваа година беа реализирани во извонредно отежнати околности.  Потврда на тоа е и изјавата на првиот човек на Christian Dior, Pietro Beccari кој вели дека Dior од своето основање, од далечната 1946