притисни ентер »

Ова е најсекси мажот на Евросонг
Ова е најсекси мажот на Евросонг

Ова е најсекси мажот на Евросонг

За најсекси маж на годинешниот Евросонг е прогласен Швајцарецот Лука Хани , кој работел како ѕидар , а сега ја претставува својата земја во Тел Авив. Шармантниот 24- годишен Лука Хани е прогласен за најсекси маж на Евросонг , и на изненадување и на Швајцарците одлично котира и на кладилниците . Тој е голема музичка ѕвезда во Швајцарија . Роден е во

Ѕидарот од Швајцарија прогласен за најсекси маж на Евровизија

Ѕидарот од Швајцарија прогласен за најсекси маж на Евровизија

За најсекси маж на годинешниот Евросонг е прогласен Швајцарецот Лука Хани, кој работел како ѕидар, а сега ја претставува својата земја во Тел Авив. 24- годишниот Хани на изненадување и на Швајцарците одлично котира и во кладилниците. Тој е голема музичка ѕвезда во Швајцарија. ЛукаХани е роден во Берн, а од мал свирел на клавир и на гитара. Се запишал

Ова е најсекси мажот на Евросонг

Ова е најсекси мажот на Евросонг

За најсекси маж на годинешниот Евросонг е прогласен Швајцарецот Лука Хани , кој работел како ѕидар , а сега ја претставува својата земја во Тел Авив. Шармантниот 24- годишен Лука Хани е прогласен за најсекси маж на Евросонг , и на изненадување и на Швајцарците одлично котира и на кладилниците . Тој е голема музичка ѕвезда во Швајцарија . Роден е во

Погледнете го најзгодниот маж на Евросонг

Погледнете го најзгодниот маж на Евросонг

За најсекси маж на годинешниот Евросонг е прогласен Швајцарецот Лука Хани , кој работел како ѕидар , а сега ја претставува својата земја во Тел Авив. Шармантниот 24- годишен Лука Хани е прогласен за најсекси маж на Евросонг , и на изненадување и на Швајцарците одлично котира и на кладилниците . Тој е голема музичка ѕвезда во Швајцарија. Роден е во

Прогласен најсекси мажот на Евросонг

Прогласен најсекси мажот на Евросонг

За најсекси маж на годинешниот Евросонг е прогласен Швајцарецот Лука Хани , кој работел како ѕидар , а сега ја претставува својата земја во Тел Авив. Шармантниот 24- годишен Лука Хани е прогласен за најсекси маж на Евросонг , и на изненадување и на Швајцарците одлично котира и на кладилниците . Тој е голема музичка ѕвезда во Швајцарија . Роден е во

Тој е прогласен за најсекси маж на Евросонг

Тој е прогласен за најсекси маж на Евросонг

ФОТО: Тој е прогласен за најсекси маж на Евросонг Шармантниот 24-годишен Лука Хани е прогласен за најсекси маж на Евросонг. На изненадување и на Швајцарците одлично котира и на обложувалниците. Тој е голема музичка ѕвезда во својата земја Швајцарија. Роден е во Берн, а од мал свирел на клавир и на гитара. Се запишал во средно ѕидарско училиште, а да

Прогласен најсекси мажот на Евросонг

Прогласен најсекси мажот на Евросонг

За најсекси маж на годинешниот Евросонг е прогласен Швајцарецот Лука Хани , кој работел како ѕидар , а сега ја претставува својата земја во Тел Авив. Шармантниот 24- годишен Лука Хани е прогласен за најсекси маж на Евросонг , и на изненадување и на Швајцарците одлично котира и на кладилниците . Тој е голема музичка ѕвезда во Швајцарија . Роден е во

Тој е прогласен за најубав маж на Евросонг

Тој е прогласен за најубав маж на Евросонг

| мај 17, 2019 За најзгоден маж на годинешниот Евросонг е прогласен Швајцарецот Лука Хани , кој работел како ѕидар , а сега ја претставува својата земја во Тел Авив. Шармантниот 24- годишен Лука Хани е прогласен за најсе*си маж на Евросонг, и на изненадување и на Швајцарците одлично котира и на обложувалниците. Тој е голема музичка ѕвезда во Швајцарија

Прогласен најсекси мажот на Евросонг

Прогласен најсекси мажот на Евросонг

Шармантниот 24- годишен Лука Хани е прогласен за најсекси маж на Евросонг , и на изненадување и на Швајцарците одлично котира и на кладилниците . Тој е голема музичка ѕвезда во Швајцарија . Роден е во Берн , а од мал свирел на клавир и на гитара. Но , се запишал во средно ѕидарско училиште , а да не се пријавел на популарниот музички шоу во Германија