притисни ентер »

Искрени машки исповеди: „Што мразам кај девојка ми?“
Искрени машки исповеди: „Што мразам кај девојка ми?“

Искрени машки исповеди: „Што мразам кај девојка ми?“

„Донесување на одлуки. Мојата бивша никогаш не носеше одлуки, дури ни за работи како тоа каде да пиеме кафе. Ме нервираше тоа.“ Мажите не зборуваат толку често за проблемите и за тоа што ги мачи, како што го прават тоа жените. Но, понекогаш и нив им доаѓа преку глава од однесувањето на нивните партнерки. На Reddit мажи искрено одговараат што мразат