притисни ентер »

Гугл ќе вгради вештачка интелигенција во својот веб-пребарувач
Гугл ќе вгради вештачка интелигенција во својот веб-пребарувач

Гугл ќе вгради вештачка интелигенција во својот веб-пребарувач

Веб-гигантот Гугл најави дека во резултатите од пребарувањето ќе прикажува и одговори генерирани со помош на вештачка интелигенција. Ова е една од најголемите промени на веб-пребарувачот на Гугл во последните 25 години, пренесува француската новинска агенција АФП. Новата функција првично ќе биде достапна за корисниците на прелистувачи во САД, но се

Пребарувањето на Гугл се менува: Воведува одговори од вештачка интелигенција

Пребарувањето на Гугл се менува: Воведува одговори од вештачка интелигенција

3 Гугл најави дека во резултатите од пребарувањето ќе прикажува и одговори генерирани со помош на вештачка интелигенција. Ова е една од најголемите промени на веб-пребарувачот на Гугл во последните 25 години, пренесува француската новинска агенција АФП. Новата функција првично ќе биде достапна за корисниците на прелистувачи во САД, но се очекува наскоро