притисни ентер »

Претседателот Пендаровски ги прими акредитивите на новата амбасадорка на Куба
Претседателот Пендаровски ги прими акредитивите на новата амбасадорка на Куба

Претседателот Пендаровски ги прими акредитивите на новата амбасадорка на Куба

Веста е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Логирајте се или контактирајте го секторот за маркетинг за повеќе информации. +389 2 2461600 [email protected] Изјави на премиерот Ковачевски и министерот Бектеши (во живо) Дури 36 отсто од момчињата и три проценти од девојчињата на 15-годишна возраст имале сексуален однос Георгиевски:

Георгиевски: Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населено место Марино

Георгиевски: Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населено место Марино

Веста е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Логирајте се или контактирајте го секторот за маркетинг за повеќе информации. +389 2 2461600 [email protected] Дури 36 отсто од момчињата и три проценти од девојчињата на 15-годишна возраст имале сексуален однос Струмица од вчера членува во Мрежата на силни градови во светот Мицкоски: И

Дури 36 отсто од момчињата и три проценти од девојчињата на 15-годишна возраст имале сексуален однос

Дури 36 отсто од момчињата и три проценти од девојчињата на 15-годишна возраст имале сексуален однос

Веста е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Логирајте се или контактирајте го секторот за маркетинг за повеќе информации. +389 2 2461600 [email protected] Георгиевски: Општина Илинден започнува самостојно изградба и доградба на градинката „Гоце Делчев“ во населено место Марино Струмица од вчера членува во Мрежата на силни градови

Струмица од вчера членува во Мрежата на силни градови во светот

Струмица од вчера членува во Мрежата на силни градови во светот

Веста е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Логирајте се или контактирајте го секторот за маркетинг за повеќе информации. +389 2 2461600 [email protected] Во Охрид викендов по вторпат Денови на кариера во ИТ секторот Мицкоски: И покрај сите опструкции градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ реализираат проекти Ангелова: Го штититме стандардот

Во Охрид викендов по вторпат Денови на кариера во ИТ секторот

Во Охрид викендов по вторпат Денови на кариера во ИТ секторот

Веста е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Логирајте се или контактирајте го секторот за маркетинг за повеќе информации. +389 2 2461600 [email protected] Струмица од вчера членува во Мрежата на силни градови во светот Бесплатни униформи за учениците од Македонска Каменица Годишна конференција на Берзата: Забавена берзанската динамика,

Ангелова: Го штититме стандардот на народот, нови мерки за намалување на цените на пијалоците, овошјето и зеленчукот

Ангелова: Го штититме стандардот на народот, нови мерки за намалување на цените на пијалоците, овошјето и зеленчукот

Веста е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Логирајте се или контактирајте го секторот за маркетинг за повеќе информации. +389 2 2461600 [email protected] Мицкоски: И покрај сите опструкции градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ реализираат проекти Алиу: Стратешки план со конкретни мерки за сајбер безбедноста Претседателот Пендаровски ги

Бесплатни униформи за учениците од Македонска Каменица

Бесплатни униформи за учениците од Македонска Каменица

Веста е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Логирајте се или контактирајте го секторот за маркетинг за повеќе информации. +389 2 2461600 [email protected] Годишна конференција на Берзата: Забавена берзанската динамика, потребно ресетирање на пазарот Во Гостивар реконструкција на улици, локални патишта, спортски терени и нов пешачки

Алиу: Стратешки план со конкретни мерки за сајбер безбедноста

Алиу: Стратешки план со конкретни мерки за сајбер безбедноста

Веста е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Логирајте се или контактирајте го секторот за маркетинг за повеќе информации. +389 2 2461600 [email protected] Претседателот Пендаровски ги прими акредитивите на новоименуваниот амбасадор на Грузија „Домаќинство за почетници“ на Горан Столевски избран за Европските филмски награди Џафери

Претседателот Пендаровски ги прими акредитивите на новоименуваниот амбасадор на Грузија

Претседателот Пендаровски ги прими акредитивите на новоименуваниот амбасадор на Грузија

Веста е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Логирајте се или контактирајте го секторот за маркетинг за повеќе информации. +389 2 2461600 [email protected] „Домаќинство за почетници“ на Горан Столевски избран за Европските филмски награди Џафери на Европската конференција на претседатели на Парламенти на Советот на Европа во Даблин

„Домаќинство за почетници“ на Горан Столевски избран за Европските филмски награди

„Домаќинство за почетници“ на Горан Столевски избран за Европските филмски награди

Веста е достапна само за претплатниците на веб-сервисот на МИА. Логирајте се или контактирајте го секторот за маркетинг за повеќе информации. +389 2 2461600 [email protected] Џафери на Европската конференција на претседатели на Парламенти на Советот на Европа во Даблин Александар Николоски ќе учествува во мисијата за утврдување на фактите во Босна и