притисни ентер »

Фото | Жаклин Бракамонтес, актерката од „Руби“, приватно има пет ќерки
Фото | Жаклин Бракамонтес, актерката од „Руби“, приватно има пет ќерки

Фото | Жаклин Бракамонтес, актерката од „Руби“, приватно има пет ќерки

Мексиканската актерка Жаклин Бракамонтес ја паметиме особено по улогата на Марибел во хит серијата “Руби”, а подоцна се појави и во главна улога во “Љубовни рани” и “Магична привлечност”. Во теленовелите од секогаш имала атрактивни партнери како Вилијам Леви, Гај Екер и Себастијан Рули, но приватно се омажи за исто така згоден мексикански бизнисмен,

Актерката од мексиканската теленовела „Руби“, приватно има пет ќерки!

Актерката од мексиканската теленовела „Руби“, приватно има пет ќерки!

Мексиканската актерка Жаклин Бракамонтес ја паметиме особено по улогата на Марибел во хит серијата “Руби”, а подоцна се појави и во главна улога во “Љубовни рани” и “Магична привлечност”. Во теленовелите од секогаш имала атрактивни партнери како Вилијам Леви, Гај Екер и Себастијан Рули, но приватно се омажи за исто така згоден мексикански бизнисмен,