притисни ентер »

За бескаматните кредити ќе може да се аплицира електронски
За бескаматните кредити ќе може да се аплицира електронски

За бескаматните кредити ќе може да се аплицира електронски

Развојна банка, Управата за јавни приходи и Централниот регистар на Република Македонија апелираат до фирмите коишто ја прибираат документацијата потребна за аплицирање на првата линија бескаматните кредити како една од мерките за КОВИД-19, тоа да го прават исклучиво по електронски пат. Документите коишто ги издава Централниот регистар како што се

Почна аплицирањето за бескаматните кредити за фирмите, сите документи се достапни електронски

Почна аплицирањето за бескаматните кредити за фирмите, сите документи се достапни електронски

Развојна банка, Управата за јавни приходи и Централниот регистар на Република Северна Македонија апелираат до фирмите коишто ја прибираат документацијата потребна за аплицирање на првата линија бескаматните кредити како една од мерките за КОВИД-19, тоа да го прават исклучиво по електронски пат. Во прилог е владиното соопштение а во однос на потребната

Сите документи за кредитите на Развојна банка се достапни по електронски пат

Сите документи за кредитите на Развојна банка се достапни по електронски пат

Развојна банка, Управата за јавни приходи и Централниот регистар на Македонија апелираат до фирмите кои ја прибираат документацијата за аплицирање за бескаматните кредити како една од мерките за ковид-19, тоа да го прават исклучиво по електронски пат. Развојна банка, Управата за јавни приходи и Централниот регистар на Македонија апелираат до фирмите

Влада: Сите документи потребни за аплицирање за бескаматните кредити на Развојна банка се достапни по електронски пат

Влада: Сите документи потребни за аплицирање за бескаматните кредити на Развојна банка се достапни по електронски пат

Документите коишто ги издава Централниот регистар како што се тековна состојба, листинг од обработена годишна сметка / завршна сметка за фискалната 2019 година, потврда за стечајна постапка, потврда за ликвидациона постапка,  можат да се извадат по електронски пат, потпишани со дигитален потпис, преку системот за е-потврди http://www.crm.com.mk/CRIS/

Сите документи за аплицирање за бескаматните кредити на Развојна банка достапни електронски

Сите документи за аплицирање за бескаматните кредити на Развојна банка достапни електронски

Развојна банка, Управата за јавни приходи и Централниот регистар на Република Северна Македонија апелираат до фирмите коишто ја прибираат документацијата потребна за аплицирање на првата линија бескаматните кредити како една од мерките за КОВИД-19, тоа да го прават исклучиво по електронски пат. Документите коишто ги издава Централниот регистар како

Eлектронски достапни се документите за аплицирање за бескаматните кредити

Eлектронски достапни се документите за аплицирање за бескаматните кредити

Развојна банка, Управата за јавни приходи и Централниот регистар на Република Северна Македонија апелираат до фирмите коишто ја прибираат документацијата потребна за аплицирање на првата линија бескаматните кредити како една од мерките за КОВИД-19, тоа да го прават исклучиво по електронски пат Развојна банка, Управата за јавни приходи и Централниот

Документите достапни, фирмите да аплицираат за бескаматни кредити електронски

Документите достапни, фирмите да аплицираат за бескаматни кредити електронски

Развојна банка, Управата за јавни приходи и Централниот регистар апелираат до фирмите коишто ја прибираат документацијата потребна за аплицирање на првата линија бескаматните кредити како една од мерките за КОВИД-19, тоа да го прават исклучиво по електронски пат. Документите коишто ги издава Централниот регистар како што се тековна состојба, листинг

Сите документи потребни за аплицирање за бескаматните кредити на Развојна банка се достапни по електронски пат

Сите документи потребни за аплицирање за бескаматните кредити на Развојна банка се достапни по електронски пат

Развојна банка, Управата за јавни приходи и Централниот регистар на Република Северна Македонија апелираат до фирмите коишто ја прибираат документацијата потребна за аплицирање на првата линија бескаматните кредити како една од мерките за КОВИД-19, тоа да го прават исклучиво по електронски пат. Документите коишто ги издава Централниот регистар како

Документите потребни за аплицирање за бескаматните кредити, како мерка за помош на фирмите, достапни по електронски пат

Документите потребни за аплицирање за бескаматните кредити, како мерка за помош на фирмите, достапни по електронски пат

Развојна банка, Управата за јавни приходи и Централниот регистар апелираат до фирмите коишто ја прибираат документацијата потребна за аплицирање на првата линија бескаматните кредити како една од мерките за КОВИД-19, тоа да го прават исклучиво по електронски пат. Документите коишто ги издава Централниот регистар како што се тековна состојба, листинг