притисни ентер »

Вечерна прошетка од вашата дневна – Амстердам
Вечерна прошетка од вашата дневна – Амстердам

Вечерна прошетка од вашата дневна – Амстердам

Нова Европска метропола за прошетка од дневната соба – Амстердам. Издвоивме 3 видеа, сите различни еден од друг. Дел со фокус на исхраната, дел со фокус на архитектурата и каналите, и еден микс. Амстердам е град кој мора да се посети барем еднаш во животот, па затоа да ве спремиме со време. Ќе има голема борба по карантинот, за тоа кој град ќе биде