притисни ентер »

Христијан Илиоски со победа се врати на мото-крос трките по три години
Христијан Илиоски со победа се врати на мото-крос трките по три години

Христијан Илиоски со победа се врати на мото-крос трките по три години

Еден од најдобрите мото-крос возачи во историјата, Христијан Илиоски се врати на натпреварувањата по тригодишна пауза. На трката во Скопје, Илиоски победи со време 24:04.80 минути, потврдувајќи дека брзината и мото-кросот му се крвта. На второто место заврши Гоце Томовски, а Благојче Спировски го освои третото место. Победата на Илиоски добива на тежина,